DERBI PRIPAO GOSTIMA: Susek se kući vraća pevajući - Hajduk će morati da sačeka neku novu priliku, za njih je borba za vrh izgubljena! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.05.2023

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi putevi danas su vodili u Čurug...

DERBI PRIPAO GOSTIMA: Susek se kući vraća pevajući - Hajduk će morati da sačeka neku novu priliku, za njih je borba za vrh izgubljena! (FOTO GALERIJA)

Foto: Žarko Sokić

Veliki derbi Druge novosadske lige u kojem je trećeplasirana ekipa ovog ranga takmičenja, dočekala tim koji se u ovom momentu nalazi stepenicu više, odigran je u mestu na desnoj obali reke Tise.

 

Prema očekivanju, susret koji je domaću ekipu Hajduka iz Čuruga mogao da vrati u borbu za lidersku poziciju, na tribine stadiona privukao je veliki broj ljubitelja fudbala koji su napravili atmosferu za pamćenje, ali su po okončanju susreta, kućama otišli razočarani ostvarenim rezultatom svojih ljubimaca.

Punih sat vremena igre viđena je egal utakmica u kojoj se napadači Hajduka i Suska nisu proslavili, ali gosti preko Vladimira Bakoša u 60. minutu uspevaju da probiju odbrambeni bedem domaćina is tignu do rezultatske prednosti. Bakoš je iskoristio grešku odbrane Hajduka i nakon asistencije Minića zatresao mrežu.

Nakon vodećeg pogotka, za goste iz Suseka, žargonski rečeno, sve se otvorilo i utakmicu su priveli kraju postigavši još dva pogotka. U listu strelaca su se upisali Pavle Starčević koji je precizno izveo najstrožu kaznu i Luka Minić koji je postavio i konačan rezultat derbi susreta.

 

- Druga novosadska liga, 24. kolo:

Hajduk (Čurug) - Susek (Susek) 0:3 (0:0)

Stadion: FK Hajduk, Čurug

Strelci: V. Bakoš, P. Starčević (11.m), L. Minić za Susak

Ovim trijumfom ekipa Suseka je ostala u trci za lidersku poziciju i plasman u Prvu novosadsku ligu. Oni u ovom momentu imaju dva boda manje u odnosu na novosadski Proleter, ali i jedan meč manje odigran.

Sa druge strane Hajduk je i dalje trećeplasirani, ali je njihov bodovni zaostatak u ovom momentu nenadokandiv i priliku da se plasiraju u viši rang moraće da traže u narednoj sezoni.

Sve zanimljivosti iz Čuruga sa susreta između Hajduka i Suseka, možete ekskluzivno pogledati narednog petka 12. maja samo u novoj emisiji Nižih liga na portalu "Republika.rs".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading