STIGLE SU RODE: Crveno-beli brojniji za novog člana!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.05.2023

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za slavlje...

STIGLE SU RODE: Crveno-beli brojniji za novog člana!

Foto: facebook.com

Aktuelno proleće 2023. godine na Ubu će se dugo pamtiti. Pored sjajnih rezultata koje fudbaleri Jedinstva pružaju na terenu, još jedna sjajna vest stiže sa stadiona "Dragan Džajić".

 

Kako je klub objavio na svojoj zvaničnoj Instagram stranici, fudbeler sportskog kolektiva sa Uba, Dejan Milićević postao je otac i slobodno se može reći da su crveno-beli postali brojniji za još jednog člana. 

Dejanu i njegovoj supruzi čestitamo na prinovi u porodici.

Navedeno će svakako biti i dodatni motiv fudbalerima Jedinstva da u finišu šampionata ostvare što bolje rezultate i probaju da se kroz baraž mečeve, već ove sezone domognu elitnog ranga srpskog fudbala.

Foto: FK Jedinstvo Ub

Ponosni otac - Dejan Milićević

 

Da podsetimo, tridesetjednogodišnji Dejan Milićević, fudbaler koji igra na poziciji vezong igrača, od januara ove godine je član kluba sa Uba. U redove Jedinstva stigao je iz litvanskog Riteriala, a pre toga je nastupao za novosadsku Vojodinu, Cement iz Beočina, Proleter iz Novog Sada, austrijski Retis i TSC iz Bačke Topole. U aktuelnoj sezoni novopečeni otac zabeležio je 13 nastupa u crveno-belom dresu i bio je strelac jednog pogotka.

Kada je reč o nastavku takmičenja u okviru plej-of faze Prve lige Srbije, fudbaleri Jedinstva narednog vikenda gostuju na najvećem srpskom stadionu, gde će na terenu sa veštačkom travom podno južne tribine odmeriti snagu sa ekipom RFK Grafičara. U slučaju trijumfa crveno-beli, ne samo da bi bili na pragu plasmana u baraž, već bi im i treća pozicija, koja donosi lakšeg rivala, bila na dohvat ruke.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading