ČAJETINCI NASTAVILI SERIJU POBEDA: Posle utakmice imali su SNAŽNU poruku za ponašanje domaćeg tima!

Autor:

Sport

30.04.2023

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da je samo više ovakvih poruka posle duela..

ČAJETINCI NASTAVILI SERIJU POBEDA: Posle utakmice imali su SNAŽNU poruku za ponašanje domaćeg tima!

Foto: FK Čajetina

U okviru 23. kola Zlatiborske okružne lige ekipa Jedinstva iz Kalenića ugostila je sastav Čajetine, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 6:0.

Republika

Sastav Jedinstva je u ovaj duel ušao sa 14. pozicije i 18 osvojenih bodova, dok je ekipa Čajetine sa 52 osvojena boda bila na prvom mestu, uz meč manje u odnosu na prvog pratioca koji ima dva boda manje.

Gosti su brže od očekivanog došli do vođstva. Posle samo tri minuta od polaska sa centra Miloš Karaičić je iskoristio odlično dodavanje Bjeličića za rani gol u mreži domaćina, 1:0 za Čajetinu.

Pokušavali su domaći dugim loptama, uglavnom po bočnim pozicijama da ugroze gol protivnika, ali su napadi bili beuidejni, pa je golman Rolj ostao bez ozbiljnijih intervencija.

Rezultat se promenio na 2:0 u korist gostujućeg tima u 20. minutu, kada je nakon greške čuvara mreže domaćih, Bojan Milaćević poslao loptu u mrežu.

U 33. minutu viđena je nova promena rezultata, Milosavljevič je ubacio loptu iz auta, Gardić je bio najviši u skoku i lopta je završila u mreži golmana Sinđelića, 3:0. 

Drugi deo igre gosti su odigrali "pametno", hteli su da pre svega sačuvaju svoju prednost koji imaju, i da ukoliko se ukaže prilika istu uvećaju.

Opao je tempo igre na obe strane, gosti su pokušavali kvalitetnim loptama iz sredine terena i iz jedne takve situacije stižu do novog gola.

U 64. minutu rezervista Nemanja Stojanović koji je ušao odmah posle pauze, na nesebičnu asistenciju Radišića postiže gol za 4:0. 

Do kraja duela nije bilo promene rezultata, gosti su mirno priveli utakmicu kraju, domaći igrači su pokušavali da dođu barem do jednog gola, ali im to nije pošlo za nogom.

Jedinstvo (Kalenić) - Čajetina 0:4 (0:3)

Jedinstvo: Sinđelić, Kolarević, Vilimanović, Bojović (od 63' Milićević), Diković, Jovičić, Dumanjić, Ćosić, Kostić (od 63' Vukosavić), Draškić, Vujić (od 67' Bujišić)

Čajetina: Rolj, Despić, Milosavljević (od 56' Panović), Tomić (od 56' Mihailović), Stanić, Obradović, Karaičić, Gardić, Kostadinović (od 46' Savić), Milaćević (od 46' Stojanović), Bjeličić (od 65' Radišić)

Iz redova gostujućeg tabora su posle susreta izjavili:

- Želimo da se zahvalimo ekipi Jedinstva na fer igri i srdačnom dočeku našeg tima, da je u našoj zemlji više ovakvih timova mogli bi umesto eptiteta zemlje košarke, slobodno reći da smo zemlja fudbala. Ljubav koju oni gaje prema ovoj igri je zaista neopisiva i svim srcem im želimo da u narednom periodu osvoje što više bodova kako bi izborili opstanak u ovom rangu, gde im je sigurno i mesto. Što se nas tiče, okrećemo se sledećem meču i već pripremamo taktiku za isti.

U sledećem kolu ekipa Čajetine dočekuje sastav Bakionice, dok tim Jedinstva gostuje Perućcu.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading