Derbi meč 23. kola Vojvođanske lige – grupa Jug, samo na Xtip Stream-u!

Autor:

Sport

22.04.2023

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Index (Novi Sad) - Hajduk (Divoš) (nedelja, 23. april, 10:00)

 

Prema trenutnoj situaciji u Vojvođanskoj ligi – grupa Jug, jasno je da će u preostalih osam kola tri ekipe boriti za viši rang: Sloven iz Rume, Hajduk iz Divoša i Železničar iz Inđije. Rumljani imaju bod više od Divošana, a Inđinčani imaju dva manje od lidera. Jedinstvo iz Rumenke i Sloboda iz Donjeg Tovarnika su blizu i nisu bez šansi, a pokazali su do sada da imaju kapacitet da pomrse račune vodećima.

 

Hajduk je dugo bio vodeći, ali tri vezane slabije igre spustile su ga na drugo mesto, a sa promenom trenera očekuje se povratak na pobednički kolosek i ispunjenje ranije zacrtanih ciljeva. Pobeda u prošlom kolu nad Mladošću iz Bačkog Jarka došla je u pravom trenutku jer su bodovi sve vredniji kako se prvenstvo bliži kraju.

Neće biti lako Divošanima na gostovanju u Novom Sadu, na čuvenom „Đačkom igralištu“ jer Indeks zauzima odlično 6. mesto. Nemaju „studenti“ ambicije vezane za viši rang, ali su tvrd orah svima, posebno na domaćem terenu.

U prvom delu sezone Hajduk je kod kuće slavio pobedu od 3:0, ali treba reći da je prošle oba puta odigrao bez pobednika sa Indeksom.

U nedelju, 23. aprila od 10:00 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na Youtube kanalu MerkurXtipa pratite derbi meč Vojvođanske lige – grupa Jug, između novosadskog Indeksa i Hajduka iz Divoša.

Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote su u ponudi na MerkurXtip sajtu, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.

 

 

Uživajmo zajedno i slavimo sport uz MerkurXtip YouTube kanal.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading