Direktan prenos velikog derbija 23. kola Srpske lige – grupa Istok, samo na Xtip Stream-u!

Autor:

Sport

22.04.2023

00:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

GFK Dubočica (Leskovac) – Radnički (Pirot) (subota, 22. april, 16:30)

Republika

Na vrhu tabele Srpske lige - grupa Istok su GFK Dubočica i Radnički iz Pirota, izjednačeni sa po 52 osvojena boda i već dugo se ni ne razmišlja se o pitanju da li neko treći može da ih poremeti i da se umeša u borbu za viši rang. U poslednjih pet kola oba tima su imala po četiri pobede i jedan poraz, Leskovčani na gostovanju Timočaninu u Knjaževcu, a Piroćanci na gostovanju Borcu u Paraćinu. Mnogi stručnjaci su izneli mišljenje da oba tima imaju kvalitet za Prvu ligu, ali će ove sezone biti mesta samo za najboljeg.

Republika

Pred nama je trenutak odluke, direktan duel vodećih koji može sve da odluči. U ovom kolu Dubočica će ugostiti Radnički iz Pirota i direktan duel će pokazati ko je kvalitetniji i bliži odlasku u viši rang. Ulog je veliki za obe ekipe jer su pokazali da sa ostatkom lige retko mogu da kiksnu, zato ovo 23. kolo ima težinu odluke i potencijalno ispunjenje ciljeva dveju veoma kvalitetnih ekipa vezanih za plasman u viši rang.

 

 

U prvom delu sezone, na meču odigranom u Pirotu, Radnički je slavio pobedu od 2:1, pa je sada breme pobede na Leskovčanima jer u nekim kombinacijama, kojima ćemo se baviti u samoj završnici šampionata, Piroćancima odgovara i nerešen ishod.

U subotu, 22. aprila od 16:30 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na YouTube kanalu MerkurXtip-a pratite derbi susret Srpske lige - grupa Istok, između GFK Dubočice iz Leskovca i Radničkog iz Pirota.

Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote su u ponudi na MerkurXtip sajtu, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.

Uživajmo zajedno i slavimo sport uz MerkurXtip YouTube kanal.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading