SVE STAJE U 90 MINUTA: Pred veliki derbi celokupnog šampionata klub je izdao važno saopštenje - navijači ovo moraju znati!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.04.2023

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duel koji se mesecima unazad sa nestrpljenjem iščekuje.

SVE STAJE U 90 MINUTA: Pred veliki derbi celokupnog šampionata klub je izdao važno saopštenje - navijači ovo moraju znati!

Foto: KFK Ravna Gora

Celokupni šampionat u okviru istočne grupe srpskoligaškog karavana rešava se u samo 90 minuta.

 

Ovosezonska Srpska liga Istok smatra se jednim od najzanimljivijih takmičenja u okviru srpskog klupskog fudbala. Ekipe leskovačke GFK Dubočice i Radničkog iz Pirota ravnopravno konkurišu za plasman u viši rang takmičenja, Prvu ligu Srbije. U ovom momentu ekipe imaju po 52 osvojena boda, ali na kraju šampionata, samo jedna od navedenih ekipa imaće tu čast da iza svog imena prišije naziv prvoligaškog fudbalskog kolektiva.

Predstojeći duel na programu je u subotu 22. aprila sa početkom od 16.30 časova, a uoči derbi susreta rukovodstvo pirotskog kluba je izdalo važno saopštenje koje prenosimo u celosti:

- Poštovani simpatizeri i navijači kluba, obaveštavamo Vas da FK Radnički Pirot organizuje autobus za navijače za utakmicu sa GFK Dubočicom u Leskovcu koja je na programu 22. aprila 2023. godine. Svi zainteresovani se mogu prijaviti u prostorijama kluba na veznim traktu do četvrtka u 14 časova, ili na broj telefona 066/312-523. 

Foto: GFK Dubočica

Sledi derbi cekolupnog šampionata

 

- Srpska liga Istok, 23. kolo

GFK Dubočica (Leskovac) - Radnički (Pirot)

Stadion: SC "Orion", Mrštane

Datum: Subota, 22. april

Početak: 16.30 časova

Potpuno je jsno da sledi pravi fudbalski spektakl koji će zasigurno biti u epicentru sportske javnosti kompletne Srbije. Pobednik predstojećeg duela stiče veliku, možda i nedostižnu prednost u borbi za plasman u Prvu ligu Srbije.

Podsetičemo samo da je prvi ovosezonski susret dve ekipe okončan porbesom pirotskog kluba rezultatom 2:1, a ukoliko bi gledali poslednjih pet duela budućih rivala, Radnički je ostvario tri pobede, dok je po jedan susret okončan podelom bodova i trijumfom Leskovčana. Gol koeficijnt u navedenim susretima iznosi 9:6 u korist kluba sa stadiona "Dragan Nikolić".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading