IZ JASKA RETKO KO ODNESE CEO PLEN: Krušedolci na gostovanju ekipi Car Uroš osvojili samo bod!

Autor:

Sport

27.03.2023

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaći tim je na svom terenu tvrd orah za svakog protivnika.

IZ JASKA RETKO KO ODNESE CEO PLEN: Krušedolci na gostovanju ekipi Car Uroš osvojili samo bod!

Foto: FK Krušedol

U okviru 16. kola Međuopštinske lige Srem (grupa Istok) ekipa Car Uroš iz Jazaka dočekala je Krušedol. U prvom susretu igranom u Krušedolu slavio je domaćin rezultatom 2:1.

Republika

Domaćin susreta je u prva dva kola prolećnog dela upisao tri boda, dok je gost sa maksimalnih šest došao na ovaj duel. Ekipa Car Uroš pred svojim navijačima igra jako dobro i njihov teren predstavlja jedno od težih gostovanja u ligi.

Gostujući tim je bolje otvorio meč, posle nekoliko prilika pred golom Glišića viđen je u prvi gol u njegovoj mreži.

Igrao se 21. minut kada je Vladimir Radaković odlično centrirao, na njegovu loptu u petercu se najbolje snalazi Marčetić koji je smešta iza leđa golmana domaćina, 1:0 za Krušedolce.

Do kraja poluvremena iskoristili su i domaći igrači jednu od svojih prilika, pa se zatresla i mreža Bagaša. Posle ubačaja iz ugla i odbitka, lopta stiže do Vujadina Grujića koji je šalje u gol, 1:1.

U drugom poluvremenu viđena je nešto otvorenija igra na obe strane. Gosti su imali ozbiljnije prilike pred golom ekipe Car Uroš, ali lopta nije htela u gol.

Uspeli su gosti tokom drugog dela igre da je sprovedu u mrežu, ali je pogodak poništen zbog ofsajd pozicije.

Pred poslednji sudijski zvižduk golman gostiju Novak Bagaš je uspeo da ukroti jako opasan udarac sa nekih 20-tak metara, pa je rezultat ostao nepromenjen.

Car Uroš (Jazak) - Krušedol 1:1 (1:1)

Car Uroš: Glišić, Bojić, Gostović, V. Grujić, Janjuš, Mladenović, Jordanovski (od 71' Opačić), Brkljača (od 64' Keravica), Krstić, Mrkalj, L. Grujić (od 60' Vukmirović)

Krušedol: Bagaš, Petrović, Pavkov, Jelković (od 84' Marković), Distl, Karas, Klajić, Plećaš, Radaković, Grublješić (od 84' Curković), Marčetić (od 67' Radulović)

Podelom bodova u ovom duelu oba tima su ostala na pozicijama na kojima su bila i pre njega, Krušedolci su na drugom mestu, dok je sastav iz Jazaka desetoplasirani i dalje.

U sledećem kolu u Krušedol gostuje sastav Sremca, dok ekipa Car Uroš igra opet pred svojom publikom, ovoga puta protiv Ljukova

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading