OSTVARENJE CILJA JE NA DOHVAT RUKE: Crno-beli rasterećeno dočekuju predstojeći duel, ali pred svojim navijačima broje se samo pobede! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.03.2023

23:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred domaćim fudbalerima je ispit zrelosti.

OSTVARENJE CILJA JE NA DOHVAT RUKE: Crno-beli rasterećeno dočekuju predstojeći duel, ali pred svojim navijačima broje se samo pobede! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK ČSK Pivara Čelarevo

U okviru 19. kola Područne fudbalske lige Sombor sastaće se ČSK Pivara iz Čelareva i Polet iz Karavukova.

 

Prvi ovosezonski duel dve ekipe koji je odigran u Karavukovu, čelarevski fudbaleri su rešili u svoju korist rezultatom 3:1 i pored činjenice da su većim delom sureta domaćini imali prednost, a popularni "lavovi" su do rezultatskog preokreta stigli u finišu meča.

ČSK Pivara ulazi u ovaj meč nakon poraza na gostujućem terenu, u derbiju prethodnog kola protiv ekipe Crvenke. Crvenčani su slavili rezultatom 2:1, a u istoj takmičarskoj rundi, fudbaleri Poleta su na svom terenu u Karavukovu u duelu sa somborskim ŽAK-om, kladioničarskim rečnikom "tražili X" i u tome su uspeli s obzirom da je meč okončan podelom bodova, rezultatom 1:1.

Popularni "lavovi" i dalje su četvrtoplasirani na tabeli somborskog područnog takmičenja i sa 35 osvojenih bodova, već sada se može reći da je primarni cilj, opstanak u ligi, već obezbeđen, ali svakako klub želi što je moguće duže da se zadrži u gornjem domu navedenog takmičenja.

Kada je reč o najbližim konkurentima, Lipar trenutno zasotaje tri boda i u narednom kolu dočekuje Borac 46 iz Obrovca, dok Crvenku i Rusin iočekuju teška gostovanja u Staparu i Kljajićevu. Ono što raduje sve u Čelarevu jeste  podatak da je domaći teren gotovo neosvojiva tvrđava. Zabeleženo je sedam trijumfa, dva remija i jedan poraz.

 

- PFL Sombor, 19. kolo:

ČSK Pivara (Čelarevo) - Polet (Karavukovo)

Datum: Subota, 25. mart

Početak: 15 časova

Uoči predstojećeg susreta iz redova čelarevskih crno-belih su izjavili:

- Od ove utakmice praktično nam ništa ne zavisi, ali hteli bi da se povratimo na neki način na staze trijumfa i da povratimo samopouzdanje posle jako loše partije u Crvenki. Polet je jedan stabilan klub u ovoj ligi, sa čvrstom odbranom. Od igrača koji su se istakli tu su Stojković, Spasić, Doroslovac, Stošić, Malinović. Imaju tu konstantnost i znaju kako se igraju utakmice u ovom rangu. Pristupićemo meču maksimalno ozbiljno, znamo da su u prvom delu napravili iznenađenje u komšijskom Gložanu, tako da je sve moguće. Nama svaki bod znači kako bi smo što brže stekli dovoljnu zalihu da opstanak bude zacementiran.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading