OD GOTOVOG, UMALO VERESIJA: "Gumari" imali ubedljivu prednost, a do pobede stigli u poslednjim trenucima susreta! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.03.2023

21:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izuzetno zanimljiva fudbalska predstava odigrana je na kruševačkoj "Mladosti".

OD GOTOVOG, UMALO VERESIJA: "Gumari" imali ubedljivu prednost, a do pobede stigli u poslednjim trenucima susreta! (VIDEO)

Foto: FK Trayal

Vanredno 25. kolo Prve lige Srbije donelo je velika uzbuđenja u svim utakmicama koje su odigrane u sredu 22. marta.

 

Susreti u srpskoj prestonici između IMT-a i šabačke Mačeve (1:3), kao i duel koji je odigran na banjičkom stadionu "Kralj Petar I", a u kojem su snagu odmerile ekipe Rada i Loznice (1:1) viđene su sve lepote fudbalske igre, ali se slobodno može reći da se kulminacija dana dogodila na kruševačkoj "Mladosti" gde je Trayal dočekao ekipu novobeogradskog Radničkog.

Gosti su u Kruševac stigli na krilima trijumfa nad novosadskim "kanarincima", sa jasnom nadom da eventulanim bodom još više učvrste svoju poziciju u sreišnjem delu tabele, dok je domaćin želeo da se iskupi za poraz u Užicu i da sa tri boda nastavi borbu za plasman u plej-of rundu takmičenja.

"Gumari" su odlično ušli u meč, Već u 5. minutu golom Mitra Radivojevića stižu do prednosti. Kada je u 35. minutu susreta Stefan Golubović duplirao prednost, činilo se da je pitanje pobednika ovog meča rešeno.

 

Međutim, popularni "majstori" se nisu predavali i već na samom startu drugog perioda igre uspevaju preko Miloša Gordića da prepolove prednost domaćina. Pravi šok Kruševljani doživljavaju 15 imnuta pre poslednjeg sudijskog zvižduka kada je Ilija Matejević zatresao mrežu Alekse Jordanova vrativši rezultatski egal.

Finiš susreta donosi pravu dramu iz koje su domaći fudbaleri uspeli da izađu kao pobednici zahvaljujći pogotku Filipa Krstića u poslednjim trenucima meča.

 

 

- Prva liga Srbije, 25. kolo:

Trayal (Kruševac) - Radnički (Novi Beograd) 3:2 (2:0)

Stadion: SC "Mladost", Kruševac

Sudija: Nenad Đorđević

Strelci: M. Radivojević 5`, S. Golubović 35`, F. Krstić 90`; M. Gordić 48`, I. Matejević 75`

Trayal (Kruševac): Jordanov, Aleksić, Golubović, Janjušević (B. Punoševac), Krstić, Milošević (Milisavljević), D. Punoševac, Radivojević, Rašković (Pavlović), Sredojević, Stojnović (Savić).

Radnički (Novi Beograd): Čubraković, Andrić (M. Lukić), Brežančić, Gordić (Veličković), Ilić, S. Lukić, Marjanović (Ahmetović), Matejević, Nuredini, Sekulić (Obradović), Đokić. 

Nakon ovog susreta ekipa Trayala zauzima devetu poziciju prvoligaškog karavana sa 32 osvojena boda, dok se novobeogradski Radnički trenutno nalazi na 12. mestu sa 28 poena na kontu.

U narednom 26. kolu Trayal gostuje u Inđiji, dok "majstori" dočekuju ekipu ubskog Jedinstva.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading