PRŠTAĆE U VELIKIM KUPCIMA: Majdevo i Trstenik u direktnom duelu odlučuju putnika u polufinale kupa!

Autor:

Sport

22.03.2023

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oba tima imaju visoke ambicije u ovom takmičenju!

PRŠTAĆE U VELIKIM KUPCIMA: Majdevo i Trstenik u direktnom duelu odlučuju putnika u polufinale kupa!

Foto: FK Majdevo-Kupci

U okviru četvrtine finala kupa Rasinskog okruga danas su na programu tri duela. Jedan od njih se igra u Velikim Kupcima gde će ekipa Majdevo Kupci dočekati sastav Trstenika PPT. 

Republika

Ova dva tima su već igrala direktan duel, ali u Zoni Zapad u kojoj se takmiče ove sezone i Trstenik je na domaćem terenu odneo pobedu rezultatom 6:1.

Ekipa Majdeva je već tri sezone član zonskog ranga, u prošlom kolu su bili slobodni u ligaškom takmičenju pa su imali više vremena da se što bolje pripreme za ovaj duel u kupu. Na prolećnoj premijeri su na svom terenu doživeli minimalni poraz od sastava Levač i zbog toga se trenutno nalaze na deobi sedme pozicije na tabeli.

Trener Majdeva, Nenad Anđelković je pred ovaj meč za naš portal izjavio:

- U kup takmičenju nema popravnog. Ono što je interesantno da dve ekipe koje su igrale od sada protiv nas su bile iz nižeg ranga, međutim sada nam dolazi protivnik koji je član naše lige. Trstenik ima velike ambicije u kupu, kao i mi i biće sigurno motivisani da nas pobede. Što se nas tiče mi ćemo pokušati da se pokažemo u najboljem svetlu. Učinićemo sve da ponovimo uspeh od pre dve godine kada smo osvojili ovo takmičenje. Idemo korak po korak, ali mislim da uz naše navijače možemo sve. Ovom prilikom ih pozivam da dođu u što većem broju i da budu naš 12. igrač.

Danas će rival Majdevu biti nekadašnji dugogodišnji srpskoligaš, a već dve sezone član Zone Zapad, ekipa Trstenika PPT. Odlično je sastav iz Trstenika otvorio prolećni deo prvenstva, sa dve vezane pobede i dalje se nalazi u samom vrhu i vreba priliku ukoliko se desi kiks nekog od vodeća tri tima. 

Trstenik sa 36 bodova drži trenutno četvrtu poziciju na tabeli, lider se nalazi na udaljenosti od šest bodova. 

Majdevo Kupci - Trstenik PPT

Sreda, 22. mart od 15.30

Stadion u Velikim Kupcima

BONUS VIDEO: 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading