GOLMAN ĐURĐEVIĆ NA KRAJU SUSRETA SAČUVAO TRI BODA: Lider na veoma nezgodnom gostovanju slavio minimalnim rezultatom!

Autor:

Sport

19.03.2023

20:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sastav Godomina se odlično pokazao protiv lidera!

GOLMAN ĐURĐEVIĆ NA KRAJU SUSRETA SAČUVAO TRI BODA: Lider na veoma nezgodnom gostovanju slavio minimalnim rezultatom!

Foto: FK Osipaonica

Na otvaranju prolećnog dela prvenstva Prve gradske lige Smederevo jesenji prvak je gostovao sastavu Godomin. U prvom duelu ova dva tima slavila je Osipaonica rezultatom 2:1.

Republika

Ekipa Godomina se odlično pojačala za vreme zimske pauze, pa samim tim i jesenji prvak nije bio pred lakim zadatkom.

Posle klasičnog odmeravanja snaga krenulo se sa ofanzivnom igrom i u tom segmetnu bolje se snalaze gostujući igrači.

Igrao se 21. minut kada je Jovan Milošević sjajno istrčao kontru, njegov udarac ka golu odbija golman do Đorđevića koji je sjajno sve ispratio i lagano je smešta u mrežu, 1:0 za Osipaonicu.

To je ujedno bio i rezultat prvog dela igre, treba napomenuti da je viđen i jedan žuti karton.

Saša Simić je zbog bezobzirnog starta upisan u koloni javnih opomena.

Posle desetominutne pauze situacija na terenu se nije u mnogome promenila, viđen je jako tvrd meč sa dosta borbe pretežno na sredini terena.

Treneri su pokušali izmenama da unesu promene koje bi rezultirale i boljom situacijom za svoje timove, ali im to nije pošlo za rukom.

Pred sam kraj susreta u junaka gostiju izrasta Vladan Đurđević koji je odbranio volej udarca protivnika i time je osigurao da sva tri boda pripadnu njegovom timu. 

Godomin - Osipaonica 0:1 (0:1)

Godomin: Mustfovski, Nešić, Đorđević, Savić, Brkić, Birtašević, N. Janković, Stojanović (od 83' Krstić), Drmaku (od 85' Perović), Šabani, Kuzmanović (od 83' J. Janković)

Osipaonica: Đurđević, N. Đorđević, Živanović, Ma. Nikolić, Gitarić, Simić, Milovanović, Mihailović, Mi. Nikolić (od 90' Mitrović), A. Đorđević (od 71' Marinković)


U isto vreme, u komšiluku, na stadionu FK Jezave, odigrana je utakmica između istoimenog domaćina i ekipe Male Krsne. Domaćini su slavili sa 2:1 i tako je Osipaonica otišla na +11. Čini se da je povratak u okrug jesenjeg prvaka sve izvesniji. Godomin je posle prolećne premijere ostao na deobi sedme pozicije na tabeli. 

U sledećem kolu Osipaonica opet igra na gostujućem terenu, ovoga puta protiv ekipe Vožd 2020, dok sastav Godomina gostuje fenejrašu na tabeli, timu Stari Hrast 2018.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading