SERIJA KONTROLNIH UTAKMICA JE NASTAVLJENA: Sastav Voje Gačić je upisao novu pobedu!

Autor:

Sport

19.03.2023

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepo i sunčano vreme okupilo je veći broj publike na stadionu kraj 100 Topola u Crepaji.

SERIJA KONTROLNIH UTAKMICA JE NASTAVLJENA: Sastav Voje Gačić je upisao novu pobedu!

Foto: FK Voja Gačić

Odigran je duel dve ekipe iz Opštinske lige Pančevo-Kovin-Kovačica-Opovo, Vojvodina je ugostila sastav Voje Gačić, današnji gost je u ligaškom duelu slavio rezultatom 3:0 pred svojim navijačima. 

Republika

Od prvog minuta meča gosti su kontrolisali igru i nisu dozvoljavali protivniku da na bilo koji način ugrozi njihov gol.

Viđeno je nekoliko lepih prilika u prvom delu, a ona najlepša desila se u 26. minutu kada je posle odlične akcije veznog reda Voje Gačić lopta stigla do Kastratovića koji je sprovodi u mrežu. 

Do poluvremena nije bilo promene rezultata.

Nastavili su igrači Voje Gačić i posle pauze sa diktiranjem tempa utakmice, stvarali su prilike, ali su mladi igrači zbog brzopletosti ostali bez prilike u kojoj bi upisali svoje ime na listu strelaca. 

Mogli su domaći u nekoliko navrata da savladaju golmana Voje Gačić i da dođu do izjednačenja, ali je zbog manjka koncentracije u završnici izostala i realizacija.

U redovima gostujućeg tima debi je upisao Milan Drljača koji je 2007. godine i ovo je svakako put ka kojem teži uprava kluba Voje Gačić. 

Utakmica je na kraju završena rezultatom postavljenim u 26. minutu, sastav Voje Gačić je upisao minimalnu pobedu protiv Vojvodine u pripremnom periodu.

Iz redova Voje Gačić su posle utakmice poručili:

- Čestitke domaćoj ekipi na fer i korektnoj igri, pokazali su na današnjoj utakmici izuzetan voljni momenat i veliku disciplinu u igri. Našim igračima čestitamo na dobroj i sigurnoj igri. Nastavljamo dalje sa treninzima, sledećeg vikenda za naš počinju takmičenja u omladinskoj i kadetskoj ligi što nam je svakako prioritet. 

Sledeće nedelje ekipa Voje Gačić odigraće poslednju pripremnu utakmicu pred početak prvenstva koji je zakazan za prvu nedelju aprila. Duel u generalnoj probi biće tim Banata iz Vršca, a susret će biti odigran u Vršcu.

BONUS VIDEO: 

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading