PREOKRET U FINALU ZIMSKE "FER PLEJ" LIGE: Dalipi golom pred sam kraj susreta doneo prvo mesto svom timu!

Autor:

Sport

26.02.2023

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz "keca u dvojku" za trofej u zimskom kupu.

PREOKRET U FINALU ZIMSKE "FER PLEJ" LIGE: Dalipi golom pred sam kraj susreta doneo prvo mesto svom timu!

Foto: FK Voja Gačić

Danas je odigran finalni susret zimske "Fer plej" lige u kojem su se sastale ekipe Rakovica i Voja Gačić.

Republika

Sastav Rakovice prošle godine takmičio u se Prvoj beogradskoj ligi, ali je ove sezone član Međuopštinske lige. Na zimsku pauzu otišli su sa 23 boda što je bilo dovoljno sa četvrtu poziciju sa kojem za liderom zaostaju sedam bodova.

Ekipa Voja Gačić se takmiči u Opštinskoj ligi gde će se u nastavku prvenstva boriti za ulazak u viši rang, sa treće pozicije gledaju u leđa lideru koji ima tri boda prednosti.

Po izuzetno teškom terenu za igru viđena je odlična igra na obe strane. 

U prvom poluvremenu igrači oba tima pokazali su da su većim delom već spremni za nastavak prvenstava. Zabeležene su po dve ozbiljne prilike u kaznenim prostorima ekipa.

Domaći tim je iskoristio grešku protivnika i uspeo je da dođe do vođstva, to je ujedno bio i rezultat prvog poluvremena.

U nastavku igre igrači Voje Gačić krenuli su dosta jače i ofanzivnije što je doprinelo golom u mreži Rakovice.

Posle sjajnog prodora Kosorica lopta stiže do Dukovskog koji donosi izjednačenje svom timu, 1:1.

I kada su mnogi očekivali da će se nosioc pehara odlučivati posle izvođenja penala, viđen je i treći gol na meču. Odličnim kontra napadom Ćirić je uposlio Dalipija koji sprovodi loptu u mrežu. Voja Gačić dolazi do potpunog preokreta i po prvi put vodi na meču. 

Partijom u drugom poluvremenu Voja Gačić uspeo je da popravi utisak i da na kraju bude krunisan za osvajača Fer plej lige. 

Iz pobedničkog sastava su posle meča poručili:

- Čestitke domaćoj ekipi na fer i korektnoj igri, kao i organizatoru na odlično organizvanoj ligi. Sve čestitke momcima na odličnim partijama koje su pružili tokom zimske lige. Sa treninzima smo krenuli 20. januara kako bi se što bolje spremili i na kraju se i isplatilo. Pohvale bi hteli da uputimo i našoj maloj, ali veom aktivnoj i ažurnoj upravi koji je sa dosta stvari uticala na ostvarenje ovog uspeha. 

BONUS VIDEO: 

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading