ROSULJ JE REŠENJE ZA DUGE STAZE: Borac sa njim ima velike planove za budućnost!

Autor:

Sport

27.02.2023

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipe je na dobrom putu da odmah krene sa ulaskom u viši rang.

ROSULJ JE REŠENJE ZA DUGE STAZE: Borac sa njim ima velike planove za budućnost!

Foto: FK Borac Sakule

Prošlogodišnji osmoplasirani tim Srpske lige Vojvodina rešio je da ove sezone krene od nule, uzeli su učešće u Opštinskoj ligi Pančevo-Kovin-Kovačica-Opovo.

Republika

Posle jesenjeg dela prvenstva Borac se okitio titulom jesenjeg prvaka sa učinkom 7-0-1. U nastavku šampionata vodiće se borba u troje za plasman u viši rang. Drugoplasirani Tempo je na dva boda zaostatka, dok je Voja Gačić sa treće pozicije udaljen tri od lidera.

Uprava kluba je u nedavno završenom prelaznom roku igrački kadar ojačala proverenim igračima koji će doneti dodatni kvalitet u nastavku takmičenja. Aleksandar Marković, Milan Puškaš, Dragoljub Jovanović i Stefan Marković novajlije su u redovima Borca. 

Uprava kluba je pre par dana odlučila da se zahvali treneru Jovanu Stojancu na dosadašnjem angažmanu i za novog šefa stručnog štaba promovisan je Nenad Rosulj Roki.

Igračku karijeru Rosulj je započeo u beogradskom Partizanu, u kategoriji petlića kod trenera Florijana Matekala i Vladice Kovačevića. Kasnije je stigao u Sakule gde je nosio dres Borca i u prvom timu. Put ga je vodio u Polet Idvor, Omladinac Opovo, Glogonj, Slaviju Kovačica, Spartak Debeljaču, Potisje Knićanin i Radnički Barandu.

Kao trener prvi angažman je imao upravo na adresi na kojoj je i sada stigao. Na klupi Borca je već bio u Područnoj i zonskoj ligi. Posle toga je vodio Omladinac iz Opova u dva navrata, Radnički iz Barande takođe dva puta, Polet idvor i Banat iz Čente sa kojima je ušao u Zonu.

Nenad je za naš portal izneo utiske povodom povratak na klupu Borca:

- Planovi sa Borcem jesu da napravimo respektabilan tim koji će moći da napadne Područnu ligu u bliskoj budućnsti. Cilj je da većinu seniorskog tima čine igrači iz Sakula. Uporedo sa tim radimo ozbiljno sa pionirima, a u planu je da uključimo i mlađu decu u školu fudbala Borca. Očekujem da uz maksimalnu podršku meštana, vernih navijača i svih ostalih struktura koje su spremne pomoći, vratimo Borac na fudbalsku mapu Vojvodine.

Igrači Borca se pod trenerskom palicom Rosulja uveliko spremaju kroz treninge i kontrole mečeve za nastavak prvenstva koji je zakazan za 2. april.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading