PREKO ČLANA ZONSKOG RANGA DO POLUFINALA KUPA: Osipaonica ove sezone igra FANTASTIČAN fudbal!

Autor:

Sport

26.02.2023

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan kup okršaj sa puno lepih poteza i pet golova.

PREKO ČLANA ZONSKOG RANGA DO POLUFINALA KUPA: Osipaonica ove sezone igra FANTASTIČAN fudbal!

Foto: FK Osipaonica

Danas su odigrani četvrtfinalni susreti kupa grada Smedereva. U jednom od četiri meča sastali su Borac iz Ralje i ekipa Osipaonica

Republika

Sastav iz Ralje takmiči se u Podunavsko šumadijskoj zoni u koju se ekspresno vratio prošle godine preko Podunavske okružne lige. Na zimsku pauzu ove godine u zonskom rangu nalaze se na 10. poziciji na tabeli.

U Ralju je danas gostovao tim Osipaonice koji je na zimsku pauzu Prve gradske lige Smederevo otišao sa liderske pozicije i čak osam bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca. Ako ekipa nastavi sa partijama iz jesenjeg dela nema sumnje da će se posle samo jedne sezone vratiti u okružni fudbal. 

Trener domaćeg tima, Dragan Jovanović je za ovaj kup okršaj na raspolaganju imao samo 11 igrača. 

Od samog starta meča igralo se ofanzivno na obe strane, što je rezultiralo i ranim golom. Igrao se šesti minut kada je Veljko Pavlović uspeo da savlada golmana Đurđevića, 1:0 za Borac.

Sledeća situacija koja je zabeležena je prva javna opomena. Sudija Radojević je žuti karton pokazao Milošu Gitariću, igrači Osipaonice.

Odličnu priliku da savlada golmana Borca iskoristio je Miroslav Nikolić, koji je u 31. minutu doneo izjednačenje svom timu. Deset minuta kasnije isti igrač dovodi Osipaonicu po prvi put u vođstvo.

Na poluvreme se otišlo rezultatom 2:1 u korist gostujućeg tima. Marko Lazić je za vreme pauze odlučio da u nastavku igre za Osipaonicu uđu Darko Mihailović i Jovan Milošević, u svlačionici su ostali Dragan Ivanović i Aleksandar Bečanović.

Da je Lazić povukao odličan potez ispostavilo se već u 57. minutu kada je rezervista Milošević postigao gol za 3:1.

I posle potpunog preokreta nisu se predavali domaći, Miloš Lazić je samo šest minuta od trećeg gola u mreži svog tima, smanjio zaostatak na 3:2.

Do kraja susreta nije bilo promene rezultata, u gostujućeg sastavu su do poslednjeg sudijskog zvižduka ušla još tri igrača sa klupe. 

Borac (Ralja) - Osipaonica 2:3 (1:2)

Borac: Stojanović, Kovačević, Miljković, V. Pavlović, Lalić, Šuleić, S. Pavlović, Lazić, Menković, Jevtić, Reljić

Osipaonica: Đurđević, Milovanović (od 80' Jovanović), Glišić, Simić, Nikolić, Gitarić, Ivanović (od 46' Mihailović), Bečanović (od 46' Milošević, Nikolić, Marjanović (od 75' Radivojević (od 90'+4' Đorđević))

Plasman u polufinale kupa pored Osipaonice danas su obezbedili i ekipe Smedereva, Mihajlovca i Podunavca.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading