BORBA ZA PRVI TROFEJ: Favorit je poznat, ali u kupu su iznenađenja uvek moguća!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.03.2023

20:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve oči biće usmerene ka Mihajlovcu.

BORBA ZA PRVI TROFEJ: Favorit je poznat, ali u kupu su iznenađenja uvek moguća!

Foto: OFK Mihajlovac

Došlo je vreme da se dodeli i prvi ovosezonski trofej. U finalnom susretu Kupa Gradskog fudbalskog saveza Smedereva sastaće se ekipe OFK Mihajlovca i Smedereva 1924.

 

Obe ekipe se u aktuelnoj sezoni takmiče u okviru Srpske lige Zapad i dok Smederevci vode veliku borbu za plasman u viši rang takmičenja, Prvu ligu Srbije, pred fudbalerima OFK Mihajlovca su iskušenja u vezana za osptanak u navedenom rangu takmičenja.

Finalni susret biće odigran na stadionu u Mihajlovcu u sredu 15. marta sa početkom od 15 časova.

Dve ekipe su u aktuelnoj sezoni već odigrale jedan meč i to upravo na stadionu u Mihajlovcu. Susret je odigran u okviru 4. prvenstvenog kola 4. septembra prethodne godine i ubedljivo je pripao fudbalerima Smedereva 1924 koji su slavili rezultatom 4:1.

U istoriji dosadašnjih duela, ekipa iz Smedereva je bila daleko uspešnija. Dve ekipe su do sada odigrale ukupno pet međusobnih susreta, a čak četiri puta pobedu je odnelo Smederevo 1924, dok je jedan meč okončan podelom bodova.

- Međusobni skor:

Smederevo 1924 (Smederevo) - OFK Mihajlovac (Mihajlovac)

5     4     1     0          13:3

Foto: FK Smederevo 1924

Borba za kup trofej

 

Najubedljiviji trijumf Smederevci su ostvarili 27. maja 2018. godine kada su na svom stadionu slavili rezultatom 4:0, a jedini meč koji je okončan podelom bodova odigran je 2. juna 2019. godine kada je u Mihajlovcu meč okončan rezultatom 1:1.

- Kup GFS Smederevo, Finale:

OFK Mihajlovac (Mihajlovac) - Smederevo 1924 (Smederevo)

Stadion: OFK Mihajlovac u Mihajlovcu

Datum: 15. mart 2023. godine

Početak: 15 časova

Nakon finalnog kup susreta, već narednog vikenda obe ekipe očekuju prvenstvene obaveze. U okviru 17. kola Smederevo 1924 dočekuje Slogu iz Požege, dok ekipu iz Mihajlovca očekuje teško gostovanje u Tutinu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading