BRĐANI PADAJU U GORNJEM MILANOVCU? Sve misli su usmerene ka prvenstvu, ali Metalac spremno dočekuje kup duel protiv renomiranog rivala!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.03.2023

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je spremno za spektakl podno Rudnika.

BRĐANI PADAJU U GORNJEM MILANOVCU? Sve misli su usmerene ka prvenstvu, ali Metalac spremno dočekuje kup duel protiv renomiranog rivala!

Foto: FK Metalac Gornji Milanovac

Primarni cilj fudbalera gornjomilanovačkog Metalca u aktulenoj polusezoni je opstanak u prvoligaškom karavanu srpskog klupskog fudbala, ali svakako ne žele da propuste priliku, ukoliko im se ukaže, da i u najmasovnijem klupskom takmičenju ostvare zapaženi rezultat.

 

Od starta drugog dela sezone fudbaleri Metalca su zabeležili po jedan trijumf, remi i poraz. U prvom prolećnom kolu remizirali su u Klupcima protiv ekipe Loznice rezultatom 1:1, da bi nakon minimalnog trijumfa rezultatom 1:0 nad beogradskim Radom, prethodnog vikenda na stadionu u Vojvođanskoj ulici poraženi od lidera, novobeogradskog IMT-a (1:2) i trenutno se nalaze na 13. poziciji Prve lige Srbije sa bodom manje u odnosu na novobeogradski Radnički koji se u ovom momentu nalazi u "sigurnoj zoni".

Prethodne jeseni, u prvoj rundi kup takmičenja ekipa Metalca je nakon izvođenja jedanaesteraca savladala u Novom Sadu ekipu Kabela 0:0-5:4, a u sredu 15. marta u meču osmine finala, očekuje ih duel na njihovom stadionu protiv superligaša sa Banovog brda.

Potpuno je jasno da je ekipa Čukaričkog apsolutni favorit u predsojećem susretu, ali će svakako Gornjomilanovčani kup duel prvenstveno iskoristiti kao dobru pripremu za naredni prvenstveni duel u kojem će odmeriti snagu sa ekipom pančevačkog Železničara, a ukoliko se ukaže prilika, možda ostvare i prvorazrednu senzaciju.

Foto: FK Metalac Gornji Milanovac

Svi putevi vode u Gornji Milanovac

 

- Kup Srbije, osmina finala:

Metalac (Gornji Milanovac) - Čukarički (Beograd)

Stadion: FK Metalac, Gornji Milanovac

Datum: 15. mart 2023. godine

Početak: 17 časova

Ulaz na predstojeći susret je slobodan

- Rezultati 1/8 finala Kupa Srbije:

TSC (Bačka Topola) - Železničar (Pančevo) 2:0

Radnički (Novi Beograd) - Radnik (Surdulica) 1:2

Radnički (Niš) - IMT (Novi Beograd) 3:0

Novi Pazar (Novi Pazar) - Kolubara (Lazarevac) 2:1

Vojvodina (Novi Sad) - Mladost GAT (Novi Sad) 2:1

Radnički (Sremska Mitrovica) - Crvena zvezda (Beograd); 15. mart

Metalac (Gornji Milanovac) - Čukarički (Beograd); 15. mart

Spartak Ždrepčeva krv (Subotica) - Napredak (Kruševac); 15. mart

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading