SERIJA SLABIH REZULTATA PRIMORALA UPRAVU NA PROMENE: Kragujevčani imaju novog trenera!

Autor:

Sport

06.03.2023

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon dugih pregovora dogovorena je saradnja.

SERIJA SLABIH REZULTATA PRIMORALA UPRAVU NA PROMENE: Kragujevčani imaju novog trenera!

Foto: FK Kragujevac

Već je bilo reči da je na vanrednoj skupštini kluba došlo do određenih promena u redovima ekipe Kragujevac. Saradnja je završena sa Brankom Pavlovićem, koji je do tada obavljao funkciju trenera, a ostavku je podneo sada već bivši predsednik Goran Ivanović.

Republika

Sastav Kragujevca je prošle sezone izborio povratak u Drugu ligu Kragujevca, i odmah je imao priliku da se plasira u viši rang, ali se nije baš najbolje snašao u plej-ofu. Ove takmičarske godine na zimsku pauzu otišli su sa pretposlednje pozicije na tabeli. 

Uprava kluba je iz toga razloga odlučija da u prolećne bitke za opstanak uđe sa novim šefom stručnog štaba. Izbor je pao na Sašu Vukadinovića, reč je o proslavljenom igračku Radničkog i Šumadije. Nakon dugih pregovora popularni Vukadin je odlučio da se prihvati izazova i da pomogne ekipi da zadrži status u ligi.

Republika

Foto: FK Kragujevac

Saša Vukadinović

Vukadinović je kratko povodom novog angažmana poručio:

- Verujem u momke sa kojima ću sarađivati u predstojećem periodu. Dobro sam upoznat sa radom u klubu i po mom mišljenju potpuno nezaluženo se ekipa nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli. 

Proteklog vikenda ekipa je odigrala i svoju prvu pripremnu utakmicu. Protivnik je bio sastav Bukorovca, a tim Kragujevca je slavio sa 5:2. 

Prolećni deo prvenstva četa Saše Vukadinovića otvara na gostovanju ekipi Jadran. U prvom susretu ova dva tima Kragujevac je pred svojom publikom slavio minimalnim rezultatom.

BONUS VIDEO: 



 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading