OČEKUJU SE ODLIČNE UTAKMICE: U nedelju u Pukovcu održava se memorijalni turnir "Sećanje na našeg kapitena Darka Petrovića"!

Autor:

Sport

22.02.2023

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nedelju će se na stadionu u Pukovcu odigrati dva prijateljska meča.

OČEKUJU SE ODLIČNE UTAKMICE: U nedelju u Pukovcu održava se memorijalni turnir "Sećanje na našeg kapitena Darka Petrovića"!

Foto: FK Pukovac

Ekipe Rečice, Svetlosti, Pukovca i Toplice u nedelju će uzeti učešće na memorijalnom turniru u znak sećanja na kapitena pukovačana, Darka Petrovića. 

Republika

Sastav Rečice se polako priprema za početak takmičenja u Topličkoj okružnoj ligi sledeće sezone. Od starta godine odigrali su šest prijateljskih utakmica i trenutno se nalaze na skoru od pet pobeda i samo jednog poraza. Ekipa je sastavljena pretežno od mlađih igrača, uz dodatak nekoliko iskusnijih.

U nedelju ih očekuje verovatno jedan od najtežih izazova od njihovog osnivanja prethodnog leta. Sa druge strane centra nalaziće se ekipa Svetlosti iz Badnjevca, dugodišnji član zonskog ranga. 

Drugi par na turniru čine domaći sastav Pukovca i ekipa Toplica iz Šarlinca. To će takođe biti duel dva tima iz različitih rangova, domaćin je član Zone Centar, dok je njihov nedeljni protivnik učesnik Nišavske okružne lige. 

Iz redova svih učesnika zajedno je upućen poziv svim simpatizerima njhovih klubova da prisustvuju ovom turniru. Sve tada pristune očekuju veoma zanimljivi i dobri mečevi, ekipe su u trenažnom procesu kako bi što spremnije dočekale početak prolećnog dela prvenstva.  

BONUS VIDEO: 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading