VIŠESAVA CILJA ZONU: Mitrović se posle tri godine vraća u naš fudbal!

Autor:

Sport

08.02.2023

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktivnostima u prelaznom roku se dodatno jačaju klupske ambicije za proleće.

VIŠESAVA CILJA ZONU: Mitrović se posle tri godine vraća u naš fudbal!

Foto: FK Višesava Bajina Bašta

Ekipa iz Bajine Bašte u prolećne bitke za viši rang ulazi dosta jača.

Republika

Višesava je na zimsku pauzu otišla kao drugoplasirani tim Zlatiborske okružne lige. Lider Ježevica ima samo jedan bod prednosti, prvih pet ekipa je u razmaku od samo dva boda. Nema sumnje da nas na proleće očekuje jako zanimljiva borba za zonski rang, možda će ovo biti i jedna od najneizvesnijih liga u Srbiji.

Igrački kadar Višesave je za sada ojačan dolascima Dušana Jankovića i inostranog igrača Đeđa. Treći novajlija u redovima drugoplasiranog sastava okružne lige je Filip Mitrović. 

Mitrović je ponikao u Bajinobaštanskoj Slogi gde je prošao sve mlađe kategorije, u seniorskom timu se zadržao dve sezone. Nakon toga je prešao u Guber iz Srebrenice i sa njima je u drugoj ligi proveo tri godine.

Filipova primarna pozicija je desni bek, ali može da odgovori i zadacima u veznom redu. Od njega se očekuje da bude na visokom nivou i da ekipi pomogne u borbi za viši rang. Mitrović je povodom pristizanja u redove Višesave izjavio:

- Posle tri sezone u drugoj ligi Republike Srpske vraćam se u Srbiju. Mislim da sam izabrao odličnu sredinu, ekipa Višesave je skup mladih i iskusnih igrača. Nadam se da ću svojim igrama pomoći da se ostvari plasman u viši rang. 

Prolećni deo sezone ekipa iz Bajine Bašte počinje pred svojim navijačima protiv tima Sečica. U prvom susretu Višesava je na gostovanju slavila sa 5:1.

BONUS VIDEO: 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading