NOVA SLOBODA NA PROLEĆE: Sprema se remont igračkog kadra, čak 11 igrača je dobilo papire!

Autor:

Sport

12.01.2023

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadaju se u klubu da će na proleće napraviti proboj ka vrhu tabele.

NOVA SLOBODA NA PROLEĆE: Sprema se remont igračkog kadra, čak 11 igrača je dobilo papire!

Foto: FK Sloboda Donji Tovarnik

Tim iz Donjeg Tovarnika igra svoju četvrtu uzastopnu sezonu u Vojvođanskoj ligi Jug. Uglavom su kada se završi takmičenje bili u gornjem delu tabele.

Republika

Ovu polusezonu su po svojoj oceni odigrali slabije od očekivanog. Sa učinkom 6-5-4 na zimsku pauzu idu sa šestog mesta na tabeli. Posle poraza od Slovena u šestom kolu došlo je do smene na trenerskoj poziciji. Darka Baljaka zamenio je nekadašnji trener Miloš Đokić koji je vodio Slobodu na sledećih devet mečeva. Sa Đokićem na klupi osvojeno je 13 bodova. 

Dres Slobode u nastavku sezone neće nositi Veljko Paunović, Nemanja Kalajdžić, Uroš Đorić, Aleksandar Vidić, Slavoljub Lazarević, Miljan Delić, Borislav Terzić, Aleksandar Antić, Aleksa Pavlović, Nebojša Pavlović i Marko Jošić. 

Republika

Foto: FK Sloboda Donji Tovarnik

Miloš Đokić

Trener Đokić je izneo svoje mišljenje po pitanju jesenjeg dela sezone, kao i o predstojećim planovima za nastavak prvenstva:

- Posle analize zaključak je da je učinak ispod očekivanog. Rezultati se nisu poklopili sa kvalitetom igračkog kadra sa kojim je Sloboda raspolagala. Kada sam ekipu preuzeo znao sam da treba da prođe vreme kako bi igrači prihvatili neke moje principe i stil igre. Kako je vreme odmicalo, igrali smo sve bolje. U nekim utakmicama nismo imali sportske sreće da osvojimo bodove, iako smo imali igru na terenu. Liga je prilično ujednačena i ubeđen sam da se šampion neće znati do samog kraja.

Za vreme pauze radi se uveliko na jačanju igračkog kadra.

- Nužna su osveženja. Fudbaleri su dobili plan i program za individualni rad dok ne krenemo sa pripremama za nastavak sezone. Sve u svemu, cilj nam je da se ekipa što bolje fizički i taktički pripremi. U drugom delu prvenstva forsiraćemo napadački fudbal i to bi trebalo da nas dovede u sam vrh tabele. Prozivka je zakazana za 16. januar.

Sloboda prolećni deo prvenstva nastavlja na gostovanju u Pećincima ekipi Donji Srem 2015. Prvi susret u Donjem Tovarniku završen je pobedom domaćeg sastava rezultatom 2:0. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: 

 

 


 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading