INTERNACIONALAC U SIVCU: Poletov dres će na proleće obući i pojačanje iz Mađarske lige!

Autor:

Sport

12.01.2023

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozbiljno pojačanje za nastavak šampionskih ambicija.

INTERNACIONALAC U SIVCU: Poletov dres će na proleće obući i pojačanje iz Mađarske lige!

Foto: instagram.com/fk.poletsivac

Zvanično predstavljanje

Posle četiri sezone u MFL-u Sombor ekipa Poleta je spreman za povratak u Područnu ligu.

Republika

Na zimsku pauzu idu sa prvog mesta na tabeli sa 30 bodova. Bodovni saldo su ostvarili učinkom 10-1-2. Ništa u ligi nije gotovo, prvi pratilac se nalazi na samo jedan bod zaostatka, i tek se na proleće očekuju velike bitke za viši rang.

Poletu će u ostvarivanju cilja u nastavku sezone pomoći i Bojan Milovanović. Milovanović dolazi iz mađarskog Kunbaja i sigurno će biti veliko pojačanje za igrački kadar tima iz Sivca. 

Republika

Foto: instagram.com/fk.poletsivac

Bojan Milovanović

Prvoplasirani tim na tabeli pored najvećeg broja bodova, drži i prvo mesto po broju datih golova. Mrežu protivnika igrači Poleta tresli su u 45 navrata u ovoj polusezoni. Pored toga ekipa iz Sivca je sve mečeve u kojima je ostala bez celog plena odigrala van svog terena. Pred svojom publikom na šest mečeva imaju maksimalnih 18 bodova.

U prvom meču prolećne sezone lideru na tabeli stiže ekipa Dinama iz Bačkog Brega. U prvom susretu igrači su se u Sivac vratili posle poraza rezultatom 4:2. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading