Glasaj za dresove Region Istočne Srbije – Zona centar!

Autor:

Sport

10.01.2023

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavljamo sa čuvenom akcijom koja će ove nedelje pomoći nekom klubu iz Zone centar, regiona Istočne Srbije.

Glasaj za dresove Region Istočne Srbije – Zona centar!

Foto: Promo

Počinje glasanje za dresove, a MerkurXtip je do sada sportskom opremom pomogao mnogobrojne klubove, one koje su njihovi navijači i pratioci izglasali putem društvenih mreža.

 

U prošlom glasanju za ovu ligu, dresove je osvojio FK Svrljig, a ove nedelje očekujemo navijače ovih klubova da se angažuju i jednostavnim glasanjem „poguraju“ svoj omiljeni tim do pobede: FK Bukovik (Ražanj), FK Delijski Vis (Niš), FK Orljane 1953, FK Jedinstvo (Gornji Matejevac), FK Malošište 1953, FK Mladost (Batušinac), FK Mladost (Medoševac), FK Morava (Žitkovac), OFK Napredak (Aleksinac), FK Naša krila (Belotinac), OFK Niš, OFK Sinđelić (Niš), FK Palilulac (Niš), FK Pukovac, FK Rudar (Jelašnica).

Republika
 

Za sve dosadašnje pobede, i klubove kojima smo pomogli, zaslužni su navijači i pratioci MerkurXtipa na Instagramu. Sistem glasanja je jednostavan i već dobro poznat, određen je žreb, a broj glasova iz kola u kolo određuje pobednika. Neretko se dešavaju ogromne borbe rivala i komšija u raznim ligama, gde je za po nekoliko glasova rezultat prevagnuo na jednu stranu, pa vas i ovoga puta pozivamo da navijate i podržite svoj klub. Zato pratite naše Instagram objave, glasajte na storijima koji traju jedan dan i navijajte za svoj klub.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading