TRADICIJA, USPOMENE I ISTORIJSKI USPEH! Rušanj, klub rođenih pobednika! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.12.2022

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priča o klubu koji je nakon šest decenija postojanja, ove godine na korak do istorijskog uspeha i ostvarenja snova.

TRADICIJA, USPOMENE I ISTORIJSKI USPEH! Rušanj, klub rođenih pobednika! (VIDEO)

Foto: Republika

Vernost prema klubu, žargonski rečeno, od kolevke do groba, u slučaju Dejana Petrovića, direktora FK Rušanj, stvarna je. Kao dečak, kročio je na teren kluba i emotivno ga prati sve do danas. Za tim ga vežu samo lepa sećanja i otkriva ih ekskluzivno u novoj epizodi "Nižih liga", koja će se premijerno emitovati večeras od 20 časova na Jutjub kanalu Republika News.

Kako kaže, želi da i sadašnji klinci koji navijaju za FK Rušanj imaju lepe uspomene, pa zato dovode brojna pojačanja. Jedno od njih je i Marko Ilić Ilke, među najboljim igračima Prve beogradske lige. Rušanj je prvi na tabeli i odmah napada zonu, što im je istorijski uspeh kluba.

Tu je i škola fudbala, koja privlači veliki broj dece. Imaju u Rušnju i ogromnu podršku navijača, koji ih prate na svakoj utakmici. Uvek se traži karta više, a njihova podrška im uvek daje vetar u leđa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading