SINĐELIĆ ŽELI PLASMAN U VIŠI RANG: Iskusni defanzivac prvi novajlija u timu iz Lipnice!

Autor:

Sport

08.12.2022

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krenulo se sa potpisima i u Lipnici.

SINĐELIĆ ŽELI PLASMAN U VIŠI RANG: Iskusni defanzivac prvi novajlija u timu iz Lipnice!

Foto: FK Sinđelić Lipnica

Jedanaestogodišnji član Mačvanske okružne lige usled lošijih rezultata u poslednje dve godine trenutno igra u Opštinskoj ligi Loznice

Republika

Ekipa je kao što se kaže "krenula od nule", na zimsku pauzu otišli su sa treće pozicije na tabeli. Prva dva mesta daju priliku za plasman u Međuopštinsku ligu Jadar. Paskovac trenutno beži Sinđeliću pet bodova, dok je lider na prvom mestu sa 40 osvojenih bodova. Upravo su ta dva tima, pored Vuka naneli poraze sastavu iz Lipnice ove polusezone.

Republika

Foto: FK Sinđelić Lipnica

Dejan Živanović

 

Prvi novajlija u Lipinici je Dejan Živanović. Iskusni defanzivac nastupao je za ekipe Luka, Antimona, Jedinstvo iz Zavlake, Prve Iskre, Sloge iz Korenite. Jedan period karijere, tačnije od 2014. do 2015. godine nosio je i dres Sinđelića za koji će nastupati i u prolećnom delu. 

Iz kluba posle prvog pojačanja izjavili su:

- Radi se intenzivno na jačanju igračkog kadra. Imamo u planu dovođenje još nekoliko kvalitetnih fudbalera kako bi nam pomogli u ustvarenju cilja, a to je plasman u viši rang. Dejan je proveren igrač defanzivne linije i sigurno će nam dosta značiti u nastavku prvenstva. 

Četvrtoj najboljoj odbrani u ligi sigurno će dosta doprineti još jedan provereni igrač. Sinđelić na startu prolećnog dela prvenstva gostuje ekipi Sloge iz Korenite koju je na svom terenu savladao rezultatom 4:0.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading