USPEŠAN KRAJ JESENI: Trijumf Jadra 07 u senci povrede golmana Sladakovića!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.12.2022

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme da se jesenji deo sezone okonča i u lozničkom kraju.

USPEŠAN KRAJ JESENI: Trijumf Jadra 07 u senci povrede golmana Sladakovića!

Foto: FK Jadar 07 Loznica

Jedan od zanimljivijih susreta 15. kola Opštinske lige Loznica odigran je na terenu u Omladinskom naselju gde su snage odmerile lozničke ekipe Jadar 07 i Gradilište.

 

Ekipa Gradilišta j u prethodnom kolu uspela da ostvari prvi prvenstveni trijumf u aktuelnoj sezoni prekinuvši crni niz od 13 uzastopnih poraza. Oni su rezultatom 3:1 savladali gradskog rivala, ekipu Mladosti, ali im to ovoga puta nije pomoglo u duelu sa ekipom Jadra 07.

Domaćin je u poslednjem prvenstvenom susretu ove jeseni prekinuo niz od četiri meča bez poraza i slavio rezultatom 3:1.

Golove za Jadar 07 postigli su Svetislav Stojanović, Filip Panić i Aleksandar Krstić, dok je počasni pogodak za gostujuću ekipu delo Bobana Jovanovića.

Treba napomenuti da se početkom drugog perioda igre povredio i golman domaćih Sladaković, koji je usled toga morao da napusti igru.

Foto: FK Jadar 07 Loznica

FK Jadar 07

 

Jeseni deo sezone Jadar 07 je okončao na 12. poziciji sa 16 osvojenih bodova, dok ekipa Gradilišta drži predposlednje mesto sa svega tri boda na svom kontu, a treba istaći i gol koeficijent koji je izuzetno negativan. Fudbaleri Gradilišta su u 15 odigranih mečeva postigli 11 golova, ali se njihova mreža tresla 93 puta.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading