OTKRIVENA TAJNA DILETE LEOTE: Evo šta radi dok Svetsko prvenstvo ulazi u svoju završnicu! (FOTO, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.12.2022

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najatraktivnijih televizijskih voditeljki ne propušta fudbalske mečeve, ali očigledno joj dueli na svetskoj fudbalskoj smotri nisu prioritet.

OTKRIVENA TAJNA DILETE LEOTE: Evo šta radi dok Svetsko prvenstvo ulazi u svoju završnicu! (FOTO, VIDEO)

Foto: Instagram.com/dilettaleotta

Dileta Leota, italijanska TV voditeljka zaštitno je lice jedne od najboljih šampionata Starog kontinenta, Serije A. S obzirom da italijanska fudbalska reprezentacija nije izborila plasman na ovogodišnje Svetsko prvenstvo koje se održava u Kataru, čini se da mečevi ovog takmičenja za nju nisu prioritet, pa pauzu u prvenstvu na apeninskom poluostrvu i dalje posvećuje fudbalu, ali ne onome koji se odigrava u zemlji Persijskog zaliva.

 

Naime, na društvenim mrežama pojavila se fotografija iz doma zanosne plavuše, a na iznenađenje opšte poipulacije, vidi se kako prati snimak susreta koji je odigran polovinom meseca novembra, a u kojem su snage odmerile ekipe OFK Lug 2020 i Resnik u okviru 13. kola Međuopštinske lige Beograd - "grupa B".

Naravno, potpuno je jasno da je u pitanju fotomontaža i dobra šala malog kluba iz srpske prestonice, ali se mora istaći da je u pitanju i dobar marketinški trik rukvodstva kluba kako bi se skrenula pažnja fudbalske javnosti kako na sam klub, tako i na rang takmičenja, ali i uopšte na niže srpske fudbalske lige.

Foto: OFK Lug 2020

Dileta Leota

 

Napomenućemo samo da je navedeni susret između OFK Lug 2020 i Resnika odigran 13. novembra ove godine. Domaća ekipa je slavila rezultatom 1:0, a susret je obeležio evrogol fudbalera OFK Lug 2020, Nenada Raševića.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OFK LUG 2020 (@ofk_lug)

 

Kao što je već rečeno, OFK Lug 2020 takmiči se u okviru Međuopštinske lige Beograd - "grupa B" i jesenji deo šampionata okončali su na desetoj poziciji sa skorom od dve pobede, isto toliko remija i osam poraza. Mlada ekipa sa opštine Zvezdara, iz Ulice Nikole Grulovića, u ovom momentu daleko je od plasmana u viši rang takmičenja, ali s obzirom na "podršku" koja stiže i sa "Čizme", jasno je da će ovaj klub svakako skrenuti pažnju ljubitelja fudbala na sebe.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading