KOMŠIJSKI DERBI: Turekovac traži priključak za gornji deo tabele!

Autor:

Sport

02.12.2022

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U odloženom meču 12. kola Gradske lige Leskovac ekipa Derbija dočekuje Turekovac. Utakmica se igra u nedelju od 13 časova.

KOMŠIJSKI DERBI: Turekovac traži priključak za gornji deo tabele!

Foto: FK Turekovac

Spuštena je zavesa na jesenji deo takmičenja u Gradskoj ligi Leskovac. Poslednjih 90 minuta jedine utakmice koja nije odigrana istrčaće se u nedelju. 

Republika

Ekipa Derbija ove sezone igra dosta dobro, nalazi se u samom vrhu tabele sa učinkom 7-2-2. Uz utakmicu manje za liderom zaostaju šest, a za drugim mestom tri boda. Sa 33 postignuta gola predstavljaju drugi najbolji napad lige. 

Pred svojim navijačima tim iz Vlasa je u šest mečeva upisao 16 bodova. Pet poraza i jedan nerešen ishod upisali su igrači Derbija na svom terenu. Jedina ekipa koja je uspela da odnese makar bod je lider na tabeli. 

U nedelju sa druge strane centar nalaziće se ekipa Turekovca. Skor 5-2-4 dovoljan je za devetu poziciju na tabeli. U poslednjih pet mečeva uspeli su da ostvare tri pobede i po jedan poraz i nerešen ishod. 

Na gostovanjima Turekovac igra dosta slabije nego pred svojim navijačima. Van svog terena od 17 osvojenih bodova upisali su samo pet. Iz gostujućeg tabora pred nedeljni meč poručuju:

- Očekujemo veliku pomoć svojih navijača, cilj nam je pobeda protiv favorizovanog domaćina. Kako u drugom delu imamo lakši raspored nadamo se da će pobeda na ovom gostovanju dosta značiti po pitanju krajnjeg plasmana na tabeli. Sastav Derbija je tim koji je dugo vremena zajedno i to je jedna velika prednost za njih. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading