ODMORA NEMA: Vrščane očekuje međunarodno iskušenje - sledeći rival je član elitnog ranga rumunskog fudbala!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.11.2022

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za vršačke fudbalere takmičarska 2022. godina je okončana. ali odmora i dalje nema.

ODMORA NEMA: Vrščane očekuje međunarodno iskušenje - sledeći rival je član elitnog ranga rumunskog fudbala!

Foto: OFK VRŠAC/BRANISLAV JOSIMOV

Fudbaleri OFK Vršca

Fudbaleri OFK Vršca svakako se mogu smatrati jednim od najprijatnijih iznenađenja protekle jeseni u okviru Prve lige Srbije.

 

Vrščani, koju su prethodne sezone izborili plasman u drugi stepen srpskog fudbalskog takmičenja, jesenji deo sezone okončali su na osmoj poziciji sa 25 osvojenih bodova i ostvarenim skorom od sedam pobeda, četiri remija i osam poraza. Treba napomenuti da su crveno-beli iz grada na jugoistočnom rubu Panonske nizije u prvih šest odigranih prvenstvenih kola imali četiri trijumfa iz samo jedan remi i poraz, pa su u tom momentu bili čak i lideri ovog stepena takmičenja.

U petak 25. novembra ekipa OFK Vršca gostovaće u rumunskom Aradu gde će sa početkom od 12 časova odigrati prijateljski meč sa članom elitnog ranga rumunskog fudbala, ekipom UTA Arad.

Ekipa iz grada koji se nalazi na zapadu Rumunije prvi deo šampionata u elitnom rangu takmičenja okončala je na 14. poziciji (u ligi od 16 klubova) sa 17 osvojenih bodova, a u poslednja četiri susreta zabeležili su isto toliko poraza.

Foto: OFK Vršac

UTA Arad - OFK Vršac

 

Kada je reč o drugom stepenu takmičenja, OFK Vršac će u prvom prolećnom kolu 25. februara 2023. godine na Gradskom stadionu u Vršcu dočekati ekipu Radničkog iz Sremske Mitrovice.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading