PRVA POBEDA ZA KRAJ POLUSEZONE: Borac konkretnijom završnicom napada savladao Erdevik!

Autor:

Sport

16.11.2022

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjem kolu Međuopštinske lige Srem (grupa Zapad) ekipa Borca iz Radenkovića dočekala je tim Erdevik 2017. Domaći sastav je slavio rezultatom 3:1.

PRVA POBEDA ZA KRAJ POLUSEZONE: Borac konkretnijom završnicom napada savladao Erdevik!

Foto: FK Borac Radenković

Od prvog sudijskog zvižduka ekipa Borca krenula je sa velikom želju ka golu protivnika kako bi pokušala da upiše prvu pobedu u sezoni.

Republika
 

Već u petom minutu Stanić je imao stopostotnu priliku za postizanje gola, ali je golman Erdevika odlično reagovao. Nedugo zatim nova prilika za domaći sastav, Stanićev šut, kasnije i odbitak i novi udarac Vićentića brani danas odlični Panić.

Gosti su se posle dve opasne prilike pred njihovim golom trgli, krenuli su i oni sa napadima, ali nije bilo kvalitetnog udarca koji bi završio u mreži. 

Igrao se 30. minut kada je po prvi put promenjen rezultat na meču. Povukao je domaći tim kontru ka golu Erdevika, loptu je preneo Jovanović koji je šalje na drugu stativu gde je Stanić lagano ubacuje u gol za 1:0. 

Do kraja prvog poluvremena beležimo po dve prilike na obe strane, ali se rezultat nije menjao. 

Posle pauze igrači trenera Saše Matijevića kreću nešto ofanzivnije ka golu protivnika što rezultira i prvim postignutim golom. Posle odlične akcije i centaršuta sa desne strane na loptu ide mladi Stanivuković i donosi izjednačenje svojoj ekipi.

Posle dva gola nižu se prilike na obe strane. Mogli su gosti do potpunog preokreta, ali je igrač Erdevika zakasnio na drugoj stativi da loptu ubaci u mrežu. Kako to obično biva u fudbalu, posla promašaja na jednoj strani stiže kazna na drugoj.

Opet brza kontra Borca, ovoga puta Stanić šalje loptu do Jovanovića koji vraća prednost domaćem timu, 2:1. Posle nove prednosti svoje ekipe trener Stanić uvodi dva sveža igrača kako bi se održao visok tempo igre.

U 77. minutu posle greške igrača Erdevika i oduezete lopte, Vićentić oko šesnaesterca šutira u suprotni ugao golmana za ispostaviće se konačnih 3:1. 

Ovom pobedom tim Borca gurnuo je svog imenjaka iz Velikih Radinca na poslednje mesto na tabeli. Erdevik je nastavio sa serijom loših rezultata, ali je ostao na devetoj poziciji na tabeli.

Borac (Radenković) - Erdevik 3:1 (1:0)

Borac: ivić, Đorđić, Si. Rudić, S. Vladisavljević (od 77' Antonić), Sl. Rudić (od 65' F. Vladisavljević), M. Vladisavljević, Vićentić (od 77' De. Stanić), Da. Stanić, Mihailović, Jovanović (od 80' I. Stanić), Đukanlović (od 65' Savić)

Erdevik: Panić, Vukadinović, Ganić, Babić, Malić, Štrbac, Stanivuković, Radić, Nenadović (od 84' Vasić), Marčok, Mergl

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading