DOŠLI, VIDELI, POBEDILI: Crvena zvezda gostovala u Krupnju na proslavi veka postojanja Rađevca! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.11.2022

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prava fešta viđena je danas na stadionu "Mirko Vasiljević" u Krupnju.

DOŠLI, VIDELI, POBEDILI: Crvena zvezda gostovala u Krupnju na proslavi veka postojanja Rađevca! (FOTO)

Foto: FK Crvena zvezda

Zvanični srpski fudbalski šampion, ekipa Crvene zvezde uzela je učešće na proslavi stogodišnjice postojanja Fudbalskog kluba Rađevac.

 

Pune tribine stadiona srpskoligaša iz Krupnja potvrdile su koliko ljubitelji fudbala u ovom delu Srbije pridaju značaja najvažnijoj sporednoj stvari na svetu, a najtrofejniji srpski fudbalski kolektiv došao je u prilično jakom sastavu sa nekolicinom svojih vedeta.

Na kraju, što je u ovom slučaju i najmanje bitno, crveno-beli su salvili rezulatom 2:0 golovima Nenada Krstičića i El Fardu Bena, ali se po ko zna koji put pokazalo da ekipa Rađevca i sam grad Krupanj zaslužuju da se u ovom gradu u dogledno vreme gleda i viši stepen takmičenja.

Da podsetimo, Rađevac je prvi deo sezone u Srpskoj ligi Zapad okončao na sedmoj poziciji sa 19 osovjenih bodova uz učinak od pet pobeda, isto toliko poraza i četiri remija.

 

Rađevac - Crvena zvezda 0:2 (0:2)
 
Stadion: "Mirko Vasiljević", Krupanj.
 
Sudija: Nikola Đorđević. 
 
Strelci: N. Krstičić 7`, E. F. Ben 20`
 
Rađevac: Mićić, N. Ilić, Samurović, Petrović, Kojić, M. Ilić, Glišić, Bogdanović, Sladojević, Milovanović, Durmić. 
 
Igrali su još: G. Divljaković, Petrović, Kikanović, N. Divljaković, S. Nestorović, Trifunović, Brkić, Nikolić, N. Nestorović, Gavrić, Pavić, Popović. 
 
Crvena zvezda: Vasiljević (od 50. Marinković), Gobeljić (od 66. Milunović), Pankov (od 41. Mijailović), Vidojević, Stojsavljević (od 66. Dragović), Sanogo (od 21. Vukičević), Krstičić (od 41. Matić), Prucev, Srnić (od 66. Katai), Ibrahim, Ben. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading