SAMO KUP MOŽE DA DONESE OVAKVA UZBUĐENJA: Gorelo je širom Beograda - šokantni rezultati nisu izostali!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.11.2022

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

širom srpske prestonice danas je bilo veoma uzbudljivo.

SAMO KUP MOŽE DA DONESE OVAKVA UZBUĐENJA: Gorelo je širom Beograda - šokantni rezultati nisu izostali!

Foto: OFK Beograd

Odigrani su mečevi četvrtfinala nacionalnog kup takmičenja pod ingerencijom Fudbalskog saveza Beograda i sada su poznate četiri ekipe koje će se narednog proleća boriti za prestižni trofej.

 

Smatralo se da se derbi ove runde takmičenja igra na Omladinskom stadionu na staroj Karaburmi, ali krajnji rezultat ipak to nije pokazao. 

Pre samo nešto više od dve nedelje dva nekadašnja člana elitnog ranga srpskog fudbala, na istom menstu su remizirala bez golova, a ovoga puta je tim iz Gornje Varoši odneo ubedljivu pobedu savladavši OFK Beograd rezultatom 4:1 čime su se Zemunci plasirali u polufinale ovsezonskog kup takmičenja.

Veliko iznenađenje dogodilo se u Padinskoj skeli. Jedini predstavnik četvrtog ranga srpskog fudbala, ekipa PKB-a bila je bolja od lidera srpskoligaškog karavana, Zvezdare, nakon izvođenja jedanaesteraca. U regularnom toku utakmice bilo je 1:1, da bi domaća ekipa na igralištu Sportskog centra "Tibor i Dragan" slavila rezultatom 7:6 nakon izvođenja jedanaesteraca.

Favorit na papiru je poklekao i na stadionu u Dobanovcima. Domaća Budućnost je eliminisana iz daljeg takmičenja. Nakon 0:0 u regularnom delu, BSK iz Borče je bio spretniji i srećniji i nakon penala obezbedio plasman u polufinale kup takmičenja.

Poslednji četvrtfinalni duel odigran je na Carevoj Ćupriji, a domaći BASK TEK je rezultatom 2:0 savladao beogradski Sinđelić.

Foto: OFK Beograd

OFK Beograd - Zemun

 

- Rezultati četvrtfinala Kupa Fudbaslkog saveza Beograda:

OFK Beograd - Zemun 1:4

PKB Padinska Skela - Zvezdara 1:1-7:6

Budućnost Dobanovci - BSK Borča 0:0-4:5

BASK TEK - Sinđelić 2:0

Polufinalni mečevi na programu su na proleće 2023. godine.

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading