MILOŠ ŽIVKOVIĆ - PEVAČ U KOPAČKAMA: Danju cepa mreže u dresu Žarkova, noću pali masu po kafanama! (VIDEO)

Autor:

Sport

11.11.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestvarna priča fudbalera Žarkova.

MILOŠ ŽIVKOVIĆ - PEVAČ U KOPAČKAMA: Danju cepa mreže u dresu Žarkova, noću pali masu po kafanama! (VIDEO)

Foto: Republika

Niže lige Miloš Živković, FK Žarkovo

Preko dana kopačke, lopta i teren, uveče košulja, mikrofon i kafana. Ovako bi se u kratkim crtama mogao opisati život pevača u kopačkama i uzdanice jednog od najboljih timova Beogradske zonske lige.

Republika

U novoj epizodi Nižih liga na Republici, fudbaler Žarkova Miloš Živković otkrio nam je kako je uspeo da spoji svoje dve najveće ljubavi, fudbal i pesmu i kako sa uspehom gradi karijeru na dva fronta.

Kišno popodne iskoristili smo da posetimo terene FK Lokomotiva u Železniku, gde je u lokalnom derbiju gostovala ekipa Žarkova. Engleski uslovi za igru prijali su gostima koji su odmah po ulasku Miloša Živkovića sa klupe, zablistali i stigli do ubedljivog trijumfa (3:0), a popularni Žile susret je obeležio prelepim golom i asistencijom.

Pokazao je zavidno umeće na terenu, a mikrofona se latio zbog opklade sa rođenim bratom Urošem, koji je već velika zvezda. Pokazao je Miloš da se i tu odlično snalazi, pa je tako krenuo da gradi još jednu veliku karijeru.

Pevač u kopačkama podelio je sa nama i neke zanimljive anegdote, kako sa terena, tako i sa kafane, otkrio je da li uzima bakšiš od saigrača, a za kraj je, samo za naše uši, i zapevao. Nova epizoda Nižih liga na Republici čeka vas YouTube kanalu Republika News.

Uživajte u priči čoveka koji je spojio nespojivo i koji se trenutno sa Žarkovom nalazi na četvrtom mestu Beogradske zonske lige, a bio je na korak od izbacivanja Kolubare iz Kupa Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading