LIDER ŽELI DA NASTAVI TRIJUMFALNI NIZ: Viši rang je na dohvat ruke, ali ni Proleteru niko ne može da uskrati pravo na snove!

Autor:

Sport

11.11.2022

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Punih deset godina u Banatskom Brestovcu očekuju da njihovi ljubimci zaigraju u višem rangu, a čini se da konačno decenijski san postaje java.

LIDER ŽELI DA NASTAVI TRIJUMFALNI NIZ: Viši rang je na dohvat ruke, ali ni Proleteru niko ne može da uskrati pravo na snove!

Foto: FK Budućnost Banatski Brestovac

Veliki derbi 13. kola Druge južnobanatske lige "Zapad" na programu je predstojećeg vikenda u Banatskom Brestovcu gde će domaća Budućnost dočekati ekipu Proletera iz Mramorka.

 

Lider na tabeli želi da nastavi niz od sedam uzastopnih trijumfa i protiv jedne od dve ekipe od kojih je u dosadašnjem toku šampionata doživela neuspeh. U okviru 4. kola ovosezonskog šampionata, Proleter je na svom terenu u Mramorku 11. septembra slavio rezultatom 6:2 što će domaćinu biti dodatni motiv da se revanšira rivalu koji trenutno zauzima treću poziciju na tabeli Druge južnobanatske lige "Zapad".

I ekipa Proletera je prethodna četiri prvenstvena duela okončala trijumfom, tako da sa mnogo motiva putuje u Banatski Brestovac.

Pred derbi ove runde takmičenja, trener domaće ekipe Srđan Brajović je izjavio:

- U goste nam dolazi odlična ekipa Proletera, koja nam je nanela težak poraz u prvoj ovosezonskoj utakmici. Da bi osvojili tri boda moramo da odigramo najbolju utakmicu do sad.

 

- Druga južnobanatska liga "Zapad", 13. kolo:

Omladinac (Deliblato) - Radnički (Baranda)

Stari Tamiš (Stari Tamiš) - Mindial (Pančevo)

Budućnost (Banatski Brestovac) - Proleter (Mramorak)

Omladinac (Opovo) - BSK Bavanište (Bavanište)

Jugoslavija (Jabuka) - Mladost (Vojlovica)

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading