OČEKUJE SE SPEKTAKL: Srem igra jako bitan meč sa ekipom BSK!

Autor:

Sport

10.11.2022

22:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjem kolu Međuopštinske lige Srem (grupa zapad) ekipa Srema dočekuje tim BSK-a iz Bešenova. Utakmica se igra u nedelju od 13 časova.

OČEKUJE SE SPEKTAKL: Srem igra jako bitan meč sa ekipom BSK!

Foto: FK Srem Sremska Rača

Obe ekipe u nedeljni duel ulaze sa ciljem da osvoje sva tri boda, pobeda bi značila siguran ostanak u gornjem delu tabele pred zimsku pauzu.

Republika

Domaćin predstojećeg susreta ekipa Srema na početku sezone igrala je po principu toplo-hladno. Mile Ćuruvija skockao je sastav kako treba i u poslednjih pet mečeva nalaze se na učinku od četiri pobede i jednu podelu bodova. 

Sa 22 boda ekipa se nalazi na deobi šeste pozicije sa još dva tima. Forma u poslednjih pet mečeva svakako može da raduje sve u klubu pred nedeljni meč. Sastav iz Sremske Rače na svom terenu od starta sezone upsao je maksimalnih 15 bodova iz pet meča. 

U nedelju sa druge strane centra izaći će ekipa BSK-a. Sastav iz Bešenova u prvih sedam mečeva ove sezone igrao je najbolji fudbal u ligi, ali je posle tri vezana poraza spao na tabeli. Trenutno su na učinku 8-1-3 što je dovoljno za četvrtu poziciju.

Igrači trenera Sladojević Draška van svog terena u pet susreta imaju četiri pobede i samo jedan poraz. Sa gostovanja ekipi Graničara vratili su se bez bodova. Treba napomenuti i da tim BSK-a ima najbolji napad u ligi, čak 40 puta tresli su mreže protivnika od starta sezone.

Pred predstojeći duel svoj komentar dao je i trener Srema Mile Ćuruvija.

- Radi se o veoma iskusnoj ekipi, po imenima u timu verovatno najkvaltetnijim protivnik sa kojim se do sada sastajemo. Tim koji u svojim redovima ima nekadašnjeg internacionalca i virtouza kakav je Vranjović, iskusnog Stevića, prekaljenog Sovilja, talentovanog Bosančića, odličnog golmana Šovljanskog, to su igrači koji su u dosadašnjem toku karijera igrali na dosta ozbiljnijem nivou fudbal i uz još nekolicinu iskusnih igrača koje imaju, svakako čine ekipu koja zaslužuje svaki respekt. Naravno, i mi imamo svoje adute. Očekujemo snažan vetar u leđa sjajne i na svakoj utakmici bučne i brojne račanske publike, koja pravi zaista pravi fudbalski ambijent. Takođe verujemo u sebe i svoj rad i učinićemo sve da dođemo do pete uzastopne pobede. Ono što svakako može biti dodatni motiv je i to da nam ova utakmice može odrediti i ambicije za prolećni deo sezone, tako da se može reći da nam cela jesen staje u tu poslednju utakmicu. Sem duže odsutnih vezista Adamovića i Anđića svi igrači biće spremni i na raspolaganju za nedeljni okršaj. Naglasio bih da igraju dve izuzetno efikasne i po golovima reklo bi se napadačke ekipe i siguran sam da će teren u Sremskoj Rači u nedelju biti poprište jedne sjajne fudbalske predstave.

Srem (Sremska Rača) - BSK (Bešenevo)

Nedelja, 12. novembar od 13 časova

Teren u Sremskoj Rači

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading