MNOGO TEŽE NEGO ŠTO SU OČEKIVALI: Domaćin se na terenu pojavio sa devet fudbalera - Sloga minimalcem stigla do bodova!

Autor:

Sport

07.11.2022

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti su očekivali da će lakše srušiti otpor žilavog domaćina.

MNOGO TEŽE NEGO ŠTO SU OČEKIVALI: Domaćin se na terenu pojavio sa devet fudbalera - Sloga minimalcem stigla do bodova!

Foto: FK Sloga Lozna

U okviru 15.kola prve Rasinske okružne lige fudbaleri Sloge iz Lozne su, teže nego što se moglo predpostaviti, došli do pobede na gostovanju u Sebečevcu.

 

Fudbaleri domaće ekipe se nalaze na poslednjem mestu na tabeli, a na ovom susretu su nastupili sa svega devet fudbalera i verovatno su gosti iz Lozne pristupili utakmici kao da su već pobedili, iako su dobili upozorenje od trenera Dragoljuba Pavlovića i Miška Miletića da domaćin uopšte nije naivna ekipa. 

Da su upozorenja bila opravdana pokazalo je prvo poluvreme kada su domaćini napravili tri takozvane stopostotne šanse, a da na golu nije bilo raspoloženog Savića mogli su i sa dva igrača manje da vode. Fudbaleri iz Lozne su uglavnom napadali kroz sredinu i po levoj strani i u ovom periodu igre su stvorili nekoliko poluprilika. Uglavnom su to bili neprecizni šutevi u dva navrata Miloša Kovačevića.

Najbolju priliku je imao Željko Stojanović koji je u 16. minutu uputio odličan šut, golman Simonović je bio savladan, ali se isprečila stativa.

Trenutak odluke se dogodio u 43. minutu kada je po desnoj strani prodirao Miloš Kovačević i kao na tacni uposlio Andriju Pećerića. Ovaj iz prve upućuje traljav udarac prema golu gde se, po ko zna koji put, nalazi Marko Kovačević i smešta loptu u nebranjeni deo gola domaće ekipe. To je ujedno bilo sve vredno pomena u prvom periodu igre.

U drugom poluvremenu je vidjena antipropaganda fudbala. Gosti brojčano nadmoćniji nikako nisu uspevali da povise rezultat jer su pokušavali individualnim akcijama i nerezonskim šutevima koji su završavali daleko od gola. Domaćin je pretio preko raspoloženih Milunovića i Simića, kao i dobrim prodorima po levoj strani Ržaničanina, ali bez ozbiljnijih prilika za postizanje pogodaka.

I kada su videli da će teško do drugog gola gosti staju na loptu predvodjeni iskusnim Velisavljevićem u nameri da se sačuva teško stečena prednost. Gost je u tome uspeo i odneo sa teškog gostovanja sva tri boda, koja će im mnogo značiti u ostvarenju
zacrtanih ciljeva.

U narednom kolu Sloga na svom terenu dočekuje Parunovac do će fudbaleri Sebečevca ponovo na svopm terenu dočekuju "13.april" iz Lomnice.

 

Sebečevac – Sloga (L) 0:1 (0:1)

Igralište: Igralište u Sebečevcu

Sudija: Petar Mitić (Kruševac)

Strelac: Marko Kovačević u 43.minutu

Sebečevac: T.Simonović, Pantić, D.Simonović, Aleksić , Milunović, Simić, Ržaničanin, Milojević, Djordjević

Sloga (L): Savić, S.Nedeljković, D.Vasiljević, Milošević, Stojanović (od 65 A.Vasiljević),Pećerić, Milosavljević, N.Nedeljković, Mš.Kovačević, Ma.Kovačević, Velisavljević

- Prva rasinska okružna liga, 15. kolo:

Sebečevac (Sebečevac) - Sloga (Lozna) 0:1

13. April (Lomnica) - Dedina (Dedina) 5:3

Sloga (Dašnica) - Gradina (Pejovac) 3:0

Jastrebac (Veliki Šiljegovac) - Gornji Stepoš (Gornji Stepoš) 1:2

Polet 57 (Milutovac) - Čitluk (Čitluk) 3:0

Bošnjane (Bošnjane) - Mačkovac (Mačkovac) 5:1

Rubin (Donji Stupanj) - Temnić 1924 (Varvarin) 1:4

FUD (Brus) - Sloga (Ćićevac) 2:2

Trudbenik (Stalać) - Parunovac (Parunovac) 4:0

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading