RAMPA ZA VIŠESAVU: Domaćin sa nova tri boda izbio na čelo tabele!

Autor:

Sport

11.10.2022

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U osmom kolu Zlatiborske okružne lige igran je derbi u Požegi. Domaćin ekipa Rampe ugostila je Višesavu. Rezultat meča posle 90 minuta glasio je 3:0.

RAMPA ZA VIŠESAVU: Domaćin sa nova tri boda izbio na čelo tabele!

Foto: Privatna arhiva

Do ovog kola situacija na vrhu tabele je bila sledeća. Polet iz Rasne je prvoplasiran tim sa 18 bodova. Jedan manje imala je Ariljska Rampa, sa učinkom 5-2-0 drži drugo mesto. Trećeplasirana ekipa na tabeli bila je Višesava, sa dva boda manje u odnosu na lidera i jedan u odnosu na drugoplasirani tim.

Ekipa Poleta je u ovom kolu dočekala tim Bakionice, ali o tom meču na kraju teksta. Rampa i Višesava su ekipe koje od starta sezone postižu najviše golova pa su i za ovaj meč očekivanja bila velika.

Obe ekipe su posle uvodnog odmeravanja snaga krenule ofanzivno. Domaći sastav je imao nešto više loptu u posedu, ali bez konkretnih prilika pred golom Aćimovića. Igralo se dosta agresivno na sredini terena sa dosta sitnih prekršaja. Glavni sudija meča Milisav Vujičić u prvih 45 minuta podelio je tri žuta kartona. Promene rezultata u prvom delu igre nije bilo, na odmor otišlo bez golova.

Republika

Foto: Privatna arhiva

FK Ariljska Rampa

 

U drugom poluvremenu domaći sastav dodaje gas i preko Cicović Nenada dolazi do vođstva u 59. minutu. Isti igrač duplira prednost svog tima u 73. minutu. Igralo se otvoreno u poslednjih petnaestak minuta meča, i jedna i druga ekipa je mogla do gola, ali je na kraju za rukom to pošlo ekipi Rampe. Konačnih 3:0 postavlja Slobodan Mutavdžić u poslednjim trenucima meča. Posle meča izjavu je dao predsednik Višesave gospodin Filip Aksentijević:

- Znali smo da nas čeka teška utakmica protiv tradicionalno dobre i neugodne ekipe Ariljske Rampe. Došli smo na gostovanje da pokušamo da ostvarimo pozitivan rezultat. Nažalost nismo uspeli. Mislim da će ova sezone Zlatiborske okružne lige biti nikad zanimljivija. Želim da čestitam domaćinu na pobedi i poželim im puno sreće u nastavku takmičenja.

Slavili su domaći sva tri boda i proboj na prvo mesto na tabeli.

- Na terenu kraj Železničke stanice u Požegi viđena je jedna dobra utakmica dve odlične ekipe. Svakako Višesava je jedna od najboljih ekipa u ligi pa smo izuzetno ozbiljno pristupili ovoj utakmici - izjavio je generalni sekretar Rampe Milić Cvijović.

Posle ovog rezultata i usled poraza ekipe Poleta, Rampa je preuzela prvo mesto na tabeli. Ekipa iz Rasne je sada druga na tabeli sa dva boda manje od lidera. Višesava je spala na četvrtu poziciju.

 

 

Ariljska Rampa - Višesava 3:0 (0:0)

Ariljska Rampa: Varagić, Cvijović, Mladenović, Ignjatović, Nedeljković, Cicović (od 85' S. Vesić), Mutavdžić, Stojković (od 74' Dimitrijević), Pavlović, Savić (od 81' Ćirjanić), V. Vesić.

Višesava: Aćimović, Marković, Agatonović, Vuković, Petković, Mitrović, Janković, Tošić, Simić (od 73' Jugović), Ivanović, Andrić (od 51' Gligić).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading