SLOBODA PREKO BOSUTA DO PRVOG MESTA: Domaći se propisno ispromašivali u prvom delu igre!

Autor:

Sport

10.10.2022

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sedmom kolu Gradske fudbalske lige Sremske Mitrovica u Bosutu istoimena ekipa dočekala je Slobodu iz Šašinaca. Gostujući sastav je slavio rezultatom 4:0.

SLOBODA PREKO BOSUTA DO PRVOG MESTA: Domaći se propisno ispromašivali u prvom delu igre!

Foto: Privatna arhiva

Zanimljiva utakmica odigrana je juče u Bosutu.

Domaći sastav je bolje ušao u meč i sa nekoliko prilika pred golom Ivanovića ozbiljno zapretio. Napadala je i Sloboda ali je odbrana Bosuta bila odlična u prvom poluvremenu. Na desetominutnu pauzu otišlo se rezultatom 0:0.

Na početku drugog dela igre nije bilo većih prilika za gol, ali onda na scenu stupa igrač Slobode Dragan Zmijanac. Igrao se 51. minut kada je Zmijana probio čitavu odbranu Bosuta i odličnim udarcem matirao golmana Jovanovića za prednost gostiju od 1:0. Susret se posle prvog gola dodatno otvorio. Bosut je pokušavao da povrati igru iz prvog poluvremena i da stvori priliku za izjednačenje.

Gosti motivisani posle prvog gola postižu i drugi. Borislav Ristanović u 60. minutu duplira prednost Slobode. Osam minuta kasnije od drugog gola igrač domaćih dobija direktan crveni karton i ostavlja svoj tim sa deset igrača u polju.

Republika

Foto: Privatna arhiva

OFK Bosut - FK Sloboda Šašinci

 

Da se pitanje pobednika ne dovodi u pitanju pobrinuo se Zmijanac koji je svojim drugim golom povećao na 3:0. Tri minuta pred kraj meča Aleksandar Solarević postavlja konačan rezultat na 4:0 u korist Slobode.

Igrači trenera Dragana Čanadžije su sa nova tri boda izbili na prvo mesto na tabeli i sada dele prvo mesto sa ekipom Trgovački. Ekipa Bosuta je pala za jedno mesto i sada je deobi devetog mesta. Treba napomenuti i da je ovo treći vezani več sastavu iz Bosuta na kome dobijaju crveni karton. U sledećem kolu u Šašince stiće tim Sremca, dok Bosut gostuje ekipi Trgovački.

Bosut - Sloboda 0:4 (0:0)

Bosut: Jovanović, Jović, Minić, Kvržić, Simić, Radišić, Sedlarović, Živanović (od 46' Micić (od 75' Trninić)), Kovačević, Đokić, Hrček.

Sloboda: Ivanović, Mijatović, Topalović, D. Ristanović, Manojlović, Milanović (od 88' Tomić), Solarević, Zmijanac, Mijatović, B. Ristanović (od 70' Alinčić), Drljača (od 54' Savić).

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading