BRUSJANI SIGURNI NA SVOM TERENU: Toljevčani pružili odličnu partiju, ali ipak idu kući bez bodova!

Autor:

Sport

03.10.2022

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nedelju je u Brusu odigran meč 10. kola Druge Rasinske okružne lige. Ekipa Kopaonik 1931 je ugostila Mladost iz Toljevca. Meč je završen pobedom domaćina rezultatom 3:1.

BRUSJANI SIGURNI NA SVOM TERENU: Toljevčani pružili odličnu partiju, ali ipak idu kući bez bodova!

Foto: OFK Kopaonik 1931

Po lepom i sunčanom vremenu za igru ljubitelji fudbala u Brusu imaali su šta da vide na Gradskom stadionu. Utakmica je počela otvoreno na obe strane, nadigravali su se igrači na sredini terena i pokušavali da pas igrom stignu do gola. U trinaestom minutu dosuđen je slobodan udarac na nekih 20-tak metara od gola Mladosti. Marko Vilimonović je odličnim udarcem matirao golmana gostiju za vođstvo svog tima od 1:0. Do kraja prvih 45 minuta nije bilo promene rezultata. Beležimo šansu Anđelkovića za izjednačenje kao i priliku Kovačevića čija lopta prolazi tik pored stative, ali je rezultat ostao nepromenjen.

Republika
 

Drugo poluvreme gosti kreću odlučnije ka golu Nikolića što se isplatilo već u 54. minutu. Posle šuta Stefana Bogićevića sa 16 metara lopta završava iza leđa golmana za 1:1. Brusjani su odma posle izjednačenja sa klupe uveli još jednog napadača. Šest minuta od izjednačenja imamo novu promenu rezultata. Kopaonik opet vodi, Vilimonović svojim drugim golom kruniše odličnu partiju protiv Mladosti. Konačnih 3:1 postavlja Vukojević u 74. minutu za radost domaće publike. Posle nova tri boda izjavu o meču dao je i dvostruki strelac za domaćina Vilimonović:

- Čestitao bih pre svega svojim saigračima na odličnoj utakmici. Drago mi je što smo ispoštovali dogovor iz svlačionice i potpuno zasluženo pobedili. Sledeće kolo igramo u Garevini i nadam se novoj pobedi.

Ovom pobedom ekipa Kopaonika je prišla na samo bod zaostatka od desete pozicije koju drži upravo Mladost. U sledećem kolu Garevina dočekuje Brusjane, dok u Toljevac stiže ekipa Velike Drenove.

Kopaonik - Mladost 3:1 (1:0)

Kopaonik: Nikolić, Bučić, Knežević, Mitrović, Danilović (od 73' Čolić), Vilimonović, Vukojević, Burgić, Dobrodolac (od 36' Đokić), Maksimović (od 56' Stojanović), Kovačević.

Mladost: Građanin, Radivojević, Nikolić, Stanković, Đorđević (od 5' Jovanović), Milenković, Petković, Anđelković, Bogićević, Ćirić, Tasić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading