LIDER SIGURAN U JAGNJILU: Kaluđerica nastavila niz pobeda!

Autor:

Sport

03.10.2022

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proteklog vikenda odigrani su mečevi 7. kola Prve Beogradske lige (grupa C).

LIDER SIGURAN U JAGNJILU: Kaluđerica nastavila niz pobeda!

Foto: FK Kaluđerica

Nedelja je bila rezervisana i za derbi dosadašnjeg dela prvenstva. Šumadija je dočekala Kaluđericu, bodovi su otišli iz Jagnjila. Kaluđerica je savladala domaćina rezultatom 3:1.
Republika
 

Meč je počeo odlično po domaći sastav. Raspalio je po lopti napadač Šumadije koja je na sreću golmana i gostujućeg sastava završila na prečci.

Imali su domaći i priliku posle loše intervencije golmana Poledice. Loše istrčavanje na ničiju loptu umalo se nije pretvorilo u vođstvo Šumadije, ali je lopta prošla tik pored stative.

Ove dve prilike bude goste, igrači Kaluđerice staju na loptu i preko poseda dolaze u prilike da zaprete golu rivala. Igramo se 29. minut kada je viđen prvi gol na meču. Dijagonalom Eraković spaja Zdravkovića sa loptom, ovaj odličnim udarcem i uz pomoć jednog igrača domaćih vara golmana za 1:0 za Kaluđere.

Do kraja prvog poluvremena beležimo i udarac iskusnog Lazarevića iz slobodnog udarca koji je završio na stativi.

Drugi deo počinje isto kao i prvi, domaći imaju inicijativu ali bez konkretnog šuta ka golu Poledice. Kako to obično biva, posle promašaja na jednoj stiže kazna na drugoj strani. U 60. minutu Zdravković ubacuje loptu iz auta, najbolje se snalazi Stojković koji duplira prednost gostujućeg tima.

Isti igrač je mogao da upiše i svoj drugi gol, ali se nije baš najbolje snašao posle odbijene lopte u šesnaestercu. Nisu se predavali domaći ni posle dva gola deficita. Poledica je u 75. minutu odlično odbranio svoj gol posle šuta domaćih.

Promašivali su gosti što je rezultiralo golom u njihovom mreži u 90. minutu. Korner sa desne strane, igrač domaćih kao duh sam na drugoj stativi lagano rešava situaciju i prepolovljava prednost gostiju. Na samom kraju meča, posle nespretne rekacije golman Davidović dobija crveni karton i daje priliku gostima da reše meč sa bele tačke.

Precizan sa kreča bio je Mladen Lazarević za konačnih 3:1 u derbiju kola. Ekipa Kaluđerice je ovom pobedom samo uvećala prednost u odnosu na pratioce, sada ona iznosi pet bodova. Šumadija je treća na tabeli sa 13 bodova.

Šumadija: Davidović, Vesić, Stevančević, Stojanović, Mladenović (od 46' Vasiljev), Tomović, Kuzmanović (od 46' Selenić), Janićijević (od 55' Janković), Milošević (od 71' Milišić), Radenković (od 71' Ukropina), Ranisavljević.

Kaluđerica: Poledica, Eraković, Musa, S. Jovanović, Lazarević, Stefanović, Zdravković (od 86' B. Jovanović), Bajić, Stojković, Anakijev (od 79' Janković), Radibratović (od 76' Simeunović).

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading