Dobanovački Toti otvorio prvu sezonu emisije o nižim ligama fudbala u Srbiji: Morate pogledati

Autor:

Sport

26.08.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svakog petka, od 26. avgusta zanimljive priče manje poznatih junaka nižih liga srpskog fudbala

Razgovor i gostovanje kod žive legende fudbala u Dobanovcima Slobodana Lučića, poznatijeg kao dobanovački Toti idealan je početak nečeg nesvakidašnjeg na ovim prostorima kada je fudbal u pitanju.

Portal Republika.rs počevši od ovog petka (20h, Jutjub kanal Republika news i Republika.rs), svake nedelje vam donosi ultra zanimljive priče sa terena nižih liga.

Potrudićemo se da vam maksimalno približimo neke od majstora fudbalske igre od Badnjevca, Priboja, sve do Bečeja, Sente... 

Prva emisija koju vodi naša Aleksandra Dimić otkriva kako je biti skoro 30 godina član samo jednog kluba pokazaće vam samo deo onoga što pripremamo za vruću fudbalsku jesen.

Uz naše prijatelje MerkurXtip čuvamo od zaborava male terene i njihove velike majstore, a od vas očekujemo da fudbalske junake iz svojih mesta približite milionima čitalaca u Srbiji, jer su ovog leta na fudbalskom nebu Srbije Niže lige na Republici o kojima će naš portal redovno izveštavati, biti apsolutni hit.

Budite deo velike fudbalske priče od samog početka, pišite, predlažite fudbalske heroje iz vaših gradova, mesta ulica na nizelige5@gmail.com i zapratite našu instagram stranicu.

Foto: republika.rs

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading