NAJAVE I IZVEŠTAJI SA MEČEVA NIŽIH LIGA SRBIJE SAMO NA REPUBLIKA.RS: Vojka se priprema za derbi - Sremac dočekuje velikog rivala iz Višnjićeva!

Autor:

Sport

19.08.2022

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sremci neće odmarati narednog vikenda.

NAJAVE I IZVEŠTAJI SA MEČEVA NIŽIH LIGA SRBIJE SAMO NA REPUBLIKA.RS: Vojka se priprema za derbi - Sremac dočekuje velikog rivala iz Višnjićeva!

Foto: Printscreen/srbijasport.net

Vojka, selo u opštini Stara Pazova koje se u istorijskim spisima prvi put pominje još davne 1416. godine, u vikendu pred nama biće stecište jedne od najinteresantnijih utakmica 2. kola Sremske lige.

Foto: republika.rs

 

 

Na lokalni stadion stiže Hajduk iz Višnjićeva, ekipa koja je pre samo sedam dana na domaćem terenu savladala verovatno i najbolju ekipu ovog ranga takmičenja, Srem iz Sremskog Mihaljevca rezultatom 3:2, tako da se može očekivati izuzetna fudbalska predstava.

U premijeri ovosezonskog šampionata nekadašnji član Vojvođanske lige, ekipa Sremca iz Vojke poražena je u Kuzminu i svi navijači ovog kluba očekuju od svojih ljubimaca da u predstojećem derbiju pokažu kvalitet kojim će nagovestiti ispunjenje zacrtanih ciljeva u tek započetoj sezoni.

Nadamo se da će pristalice oba kluba, ali i svi ljubitelji fudbala dobrano ispuniti tribinu stadiona u Vojci i da će uživati u fudbalskim majstorijama igrača obe ekipe.

Meč između Sremca i Vojke i Hajduka iz Višnjićeva na programu je u nedelju 21. avgusta sa početkom od 17 časova.

- Sremska liga, 2. kolo:

Sremac (Deč) - Srem (Sremski Mihaljevci)

Sremac (Vojka) - Hajduk (Višnjićevo)

Budućnost (Salaš Noćajski) - Graničar (Kuzmin)

Podrinje (Mačvanska Mitrovica) - Partizan (Vitojevci)

Šumar (Ogar) - Napredak Meridian (Popinci)

Jadran (Golubinci) - Fruškogorac (Manđeloš)

Borac 1925 (Martinci) - Sloga (Voganj)

Hajduk (Beška) - RAdnički (Irig)

Foto: Printscreen/srbijasport.net

Tabela Sremske lige

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading