Splićani gostuju Viljarealu, ali se u Španiji samo o njoj pripoveda: Hrvatska novinarka ZAPALILA Pirineje! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

18.08.2022

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras su na programu prvi susretu plej-of faze najmlađeg evropskog klupskog fudbalskog takmičenja.

Splićani gostuju Viljarealu, ali se u Španiji samo o njoj pripoveda: Hrvatska novinarka ZAPALILA Pirineje! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/mirta.surjak1

Prema očekivanjima, jedan od zanimljivijih duela ove runde takmičenja trebao bi da se odigra u Španiji gde će se sastati ekipe Viljareala i splitskog Hajduka

Popularni "splitski bili" stigli su na Pirineje sa idejom da ponovo nedavni uspeh. Naime, oni su u prethodnoj kvalifikacionoj rundi Lige konferencija eliminisali portugalsku Vitoriju Gimaraeš (3:1, 0:1), ali u španskoj javnosti, mnogo više od samih fudbalera, pažnju je privukla novinarka Mirta Šurjak koja redovno prati splitski klub gde god da on nastupa.

Njeno pojavljivanje u trening centru Viljareala izazvalo je veliku pažnju javnosti, a razloge navedenog možete videti na fotografijama koje ova novinarka redovno objavljuje na društvenim mrežama.

 

Ovakva situacija se neretko ponavlja. I dalje se svi dobro sećaju kakve je reakcije izazvala tokom gostovanja Hajduka u Istanbulu pre dve godine, a društvenim mrežama i dalje kruži snimak kada igrači i treneri na "Poljudu" bezuspešno pokušavaju da tokom davanja izjave ne pogledaju u njeno bujno poprsje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading