DEVOJKA (20) UMRLA OD LJUBAVI? Momak je poljubio, a posle 10 minuta bio je KRAJ, ovaj potez je bio koban za nju

Autor:

Razonoda

03.06.2022

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kanađanka Mirijam Dukre Lemej (20) je tog kobnog dana 2012. bila na žurci u Montrealu sa svojim novim dečkom. Ništa nije slutilo na to da će je poljubac sa njim koštati života.

DEVOJKA (20) UMRLA OD LJUBAVI? Momak je poljubio, a posle 10 minuta bio je KRAJ, ovaj potez je bio koban za nju

Foto: Facebook/RTL

Sve je išlo dobro u njenom životu, rekla mi je da se zaljubila. Bio je to prvi put da sam videla svoju ćerku sa takvim sjajem u očima – ispričala je majka ove 20-godišnje devojke.

Tužan i neočekivan splet okolonosti rezultat je alergijske rekacije na kikiriki, a majka devojke sada želi da podigne svest javnosti o toj vrsti opasnosti.

Veza je bila sveža i Mirijam nije stigla da kaže dečku za svoje alergije. Tog dana su nakon žurke otišli do njegove kuće. Dok se ona spremala za krevet on je pojeo sendvič u kojem je bilo putera od kikirikija, a nakon toga je oprao zube.

Nekoliko minuta nakon što ju je poljubio Mirijam je počela da ostaje bez daha. Prema izveštaju iz istrage, nije joj radio inhalator, a kod sebe nije imala lek koji može da joj pomogne u takvim situacijama.

Devojka je pitala svog dečka da li je jeo kikiriki, a on je odmah pozvao Hitnu pomoć. Hitna je stigla za oko osam minuta, ali uprkos naporima lekara, devojka je preminula jer joj je mozak ostao bez kiseonika, piše Independent.

Uvek je živela normalnim životom, a sa sobom je uvek imala svoj lek i svi su znali za njenu alergiju – ispričala je majka.

Žena je takođe upozorila je druge koji imaju alergije na hranu da uvek nose narukvicu po kojoj će drugi znati da su alergični, kao i lek predviđen za takve situacije, prenosi Večernji.hr.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading