ŠTA VI MISLITE, KOJI JOJ JE BIO CILJ!? Svi se pitaju šta je jedna Beograđanka htela i niko nema odgovor! NA KRAJU JE I SAMA ODUSTALA! (VIDEO)

Autor:

Razonoda

28.05.2022

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U tržnom centru u Beogradu napravljen je snimak nesvakidašnjeg događaja.

ŠTA VI MISLITE, KOJI JOJ JE BIO CILJ!? Svi se pitaju šta je jedna Beograđanka htela i niko nema odgovor! NA KRAJU JE I SAMA ODUSTALA! (VIDEO)

Foto: Printskrin

Ostala je samo nepoznanica šta žena sa snimka radi, da li vežba, inati se, ili se samo dezorijentisala. 

 

 

Naime na snimku koji kruži društveni mrežama vidi se dama koja se na pokrentim stepenicama u jednom tržnom centru u Beogradu "vozi" u kontasmeru.

Naime, nije retkost da deca pokušavaju da se popnu pokretnim stepenicama koje idu nadole, ali kada to čini odrasla osoba, onda je svakako neobično.

Ostaće nepoznato koji su bili motivi ove žene za ovaj neuspeli pokušaj, da li je možda želela da odradi trening kao na pokretnoj traci, možda se zbunila pa krenula pogrešnim stepenicama ili samo da bi bila drugačija od drugih....

U svakom slučaju, na kraju je odustala i spustila se. A, privukla je i pažnju ako je to želela.

Snimak je pobrao dosta komentara.

- Nekome promena vremena baš ne prija - glasio je jedan od komentara čoveka koji je snimak video, dok je drugi uzvratio:

- Kardio brate.

- Kad te pitaju kako ti ide... - bio je duhovit treći.

Bonus video:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading