JEZIVA DRAMA! Naša influenserka pokušala da se UBIJE TABLETAMA I ALKOHOLOM: Objavila OPROŠTAJNU PORUKU, a onda isparila, NIKO NE ZNA GDE SE NALAZI!

Autor:

Zabava

28.05.2022

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Kartašova, poznata influenserka iz Srbije, pokušala je da se ubije, prenose njeni pratioci na Instagram profilu!

JEZIVA DRAMA! Naša influenserka pokušala da se UBIJE TABLETAMA I ALKOHOLOM: Objavila OPROŠTAJNU PORUKU, a onda isparila, NIKO NE ZNA GDE SE NALAZI!

Foto: Republika.rs

Katarina Kartašova, devojka koja je za portal Republika.rs dala intervju o nasilju koje je proživela sa bivšim partnerom, pokušala je da izvrši samoubistvo, kako prenose njeni pratioci na društvenim mrežama. 

Republika

Foto: Republika.rs, Privatna arhiva

Katarina Kartašova intervju

 

Naime, Katarina se preko dana veoma čudno ponašala, a storiji su joj postajali sve morbidniji i morbidniji, da bi se u jednom trenutku povuklo pitanje da je izvršila samoubistvo. Na Instagram profilu objavila je mračnu fotografiju ruke, koja se nalazi u mraku, a u komentarima se mogu videti razne teorije šta se desilo Katarini. 

Republika

Foto: Republika.rs, Privatna arhiva

Katarina Kartašova pretučena

 

Međutim, dodatno je sve zabrinuo i njen Instagram stori, na kom je priznala da je mešala teške lekove sa alkoholom, koji mogu izazvati smrt. 

 

 

- Imam ostitis, jako naduvek stomak, velike tumor markere i pozitivnu biopsiju na maligne promene na grudima. Izlazila sam 20 puta iz kuće i ne mogu da se odlučim. Kupila sam litar vodke, iako ne pijem, da se prosto odlučim za to. Tako mi je teško. Nemam nikoga, nikakvu podršku. Ne mogu više da budem jaka, umorila sam se. Ne želim mučno... a plašim se nasilne, jer sam videla i preživela s jedanaestog sprata polomljene i u agoniji i obešene ljude u agoniji od 20 minuta sa zagriženim jezikom, penom iz usta, defekacijom i uriniranjem. Plašim se. Sedim na hladnoći jedno 2 sata na krovu devetospratnice u hladnoći i kiši i ne mogu da se nateram. Zamolila sam tetku da pomogne Miši, da ga uzme. ona mi je obećala. Rekla sam i da dođe hitno kod bake da joj pomogne. Ne mogu prosto, živim u užasu 5 godina. Razmišljam o ovome ceo život, a ne mogu da napravim taj korak - napisala je Katarina i dodaja:

Republika

Foto: Instagram.com

Katarina Kartašova Instagram

- Ljudi, izvinite, nemam snage da vam odgovaram, imam 1 posto baterija, moram ili da bacim telefon, ili da ga ostavim ovde, ili u torbi. Ali hvala na podršci, znači mi jako, mada moje mišljenje i odluku ne menja, to je samo na meni. Ali sam vam do dubine duše zahvalna. 

Republika

Foto: Instagram.com

Katarina Kartašova Instagram

Katarinini pratioci na Instagram profilu pokrenuli su APEL da ukoliko neko zna bilo kakvu informaciju o Kartašovoj, da se oglasi, budući da joj se za sad ne zna trag.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Boni

28.05.2022 20:45

Apelujem na nase ljude u Moskvi da ukoliko su voljni da pomognu obaveste policiju. I ne nije pokusala sa tabketama njih pije kao terapiju i to je dezinformacija. Proveriti krovove devetospratnica ukoliko u Moskvi zivite u nekoj. Nadam se da ce je naci na vreme, devojka je prozivela pakao i juce saznala za jos teskih zdravstvenih stanja.

Odgovori 10 2
Irina

31.05.2022 19:39

Devojka je hvala Bogu dobro, javila se. Nastavlja svoju tesku zivotnu borbu a nije se javljala par dana jer je bila u bolnici zbog pogorsanih hronicnih tegoba.