Svi gosti se razbežali kad je podigla venčanicu! Tokom svadbe svekrva je primetila da mlada krvari, ali se ispostavilo da nije zbog menstruacije!

Autor:

Razonoda

31.05.2022

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Tokom ceremonije, njena svekrva je primetila da intenzivno krvari, ali razlog nije bila menstruacija.

Svi gosti se razbežali kad je podigla venčanicu! Tokom svadbe svekrva je primetila da mlada krvari, ali se ispostavilo da nije zbog menstruacije!

Foto: Printskrin

Prvi ples je često izvor stresa. Sasvim je normalno da se plašimo pogrešnih koraka, spoticanja ili da se samo plašimo od pogleda koji će biti uprti u nas.

Ali ono što se dogodilo australijskoj nevesti tokom ovog posebnog trenutka je daleko iznad standardnog skupa strahova mladenaca.

TikTok korisnica@madalin je podelila priču o svom prvom plesu, u kojem je ... mnogo toga pošlo naopako. Ali nije krivica Madalin ili njenog muža, prenosi Najžena.

- Uvek nešto krene po zlu kada ne treba - napisala je ispod svog videa, koji je „lajkovalo” preko 2 miliona internet korisnika iz celog sveta.

- Bože, svaki dan idem na TikTok i dobijam sve više razloga da nikada ne dođem u Australiju - prokomentarisao je jedan od njih.

Šta se desilo?

Tokom ceremonije, njena svekrva je primetila da intenzivno krvari.

- Mislili smo da imam neočekivani period - kaže ona. Ali, kad je podigla haljinu, uzrok nije bila menstruacija, već nepozvano društvo.

Madalin su gadno izugrizle ... pijavice.

- Za sve zbunjene, Australija ima vrste pijavica koje se mogu naći i u travi, tropskim šumama i drugim mestima sa visokom vlažnošću, ne samo u vodi – objašnjava jedan od u komentarima.

To je potvrdila i nesrećna žena.

- Pre plesa smo imali slikanje u visokoj travi, a nedavno je padala kiša. Verovatno mi se tada zalepila za kožu - objašnjava ona. „

Pijavice su anelide koje žive skoro širom sveta. Neke od vrsta našle su primenu ne samo u lečenju mnogih bolesti, već iu kozmetici. Sve zbog pljuvačke pijavice, bogate lekovitim supstancama i hranljivim materijama.

Bonus video:

Komentari (0)

Loading