(VIDEO) IMA PETLJE: Medved napao pse, žena uletela da ih SPASE!

Autor:

Razonoda

02.06.2021

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Jedna devojka postala je heroj na društvenim mrežama pošto objavljen snimak sigurnosne kamere u njenom dvorištu. Naime, ona je u želji da odbrani svoje pse - skočila na grizlija koji je krenuo da se penje preko njene ograde!

Foto: instagram.com/BakedLikePie

Video je već dobio veliki broj lajkova na društevnim mrežama, a hiljade korisnika su stavljali komentare u kojima su nju nazvali heroinom zbog toga što se suprostavila tako opasnoj zveri.

Nesvakidašnji događaj dogodio se u SAD, gde medvedi često ulaze u domaćinstva u želji da dođu do lakog zalogaja. Tako je bilo i sa ovim mladim grizlijem, koji je hteo da uđe u domaćinstvo gde je živela jedna devojka sa svojim psima.

Međutim, životinje su osetivši uljeza dotrčale u dvorište i napale ga.

Medved je bio najpre zbunjen ali je onda pobesneo i krenuo da se prebacuje preko zida, pri tom udarivši šapom jednog psa.

Vrlo je izvesno da bi psi bili ubijeni od mnogo veće zveri da se nije pojavila i njihova vlasnica.

Ona je, ne oklevajući skočila na medveda i uspela da ga obori sa zida što joj je dalo dovoljno vremena da pokupi manje pse i da zajedno sa većim psima otrči na sigurno.

Korisnici društvene mreže Tviter su burno reagovali na ovaj čin hrabrosti i rekli za nju "da ima petlje", "da dokazuje šta znači biti odgovoran vlasnik psa" i da je "heroina", prenosi Blic.

Ne zna se da šta je bilo sa medvedom posle ovoga, ali zasigurno je da ovaj upad u dvorište neće brzo zaboraviti.

Komentari (0)

Loading