VOLITE GOLIŠAVO KUPANJE? Onda su ovo najprivlačnije NUDISTIČKE PLAŽE za vas! Jedna je u našoj blizini i ima CRVENE stene

Autor:

Razonoda

22.09.2023

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plaže su poznate po diskretnim lokacijama u blizini gradića, kao i po veoma opuštenoj atmosferi, a na nekima od njih se često zapeva i zasvira

VOLITE GOLIŠAVO KUPANJE? Onda su ovo najprivlačnije NUDISTIČKE PLAŽE za vas! Jedna je u našoj blizini i ima CRVENE stene

Foto: pixabay.com

Leto se možda kalendarski završava u subotu, ali to ne znači da je kasno da ipak ove godine odete negde na more.

Ukoliko imate vremena i malo novca, možete uživati i u poslednjim danima septembra, naročito ako se zna da su sada aranžmani, kao i za oktobar, daleko povoljniji nego u julu i avgustu.

Ukoliko ste pak, slobodnijeg duha širom Evrope postoji i dosta jako dobrih nudističkih plaža koje mame od lepote i ambijenta. Čak i našem okruženju nalazi se jedna jako dobra lokacija za to – Ada Bojana.

Ovo su verovatno najpoznatije nudističke plaže sveta. Treba reći da svaka od njih ima neka svoja pravila, ali jedno je zajedničko – krpice su vam za njih suvišne.

Plaža Es Trenc, Majorka, Španija

Ova plaža na Majorci poznata je po svojim belim peščanim dinama i kristalno čistoj vodi. Posetioci mogu da uživaju u prirodnom okruženju i opuštenoj atmosferi nudizma.

Haulover Beach, Majami, SAD

Smeštena u blizini glamuroznog Majamija, Haulover Beach je jedna od najpopularnijih nudističkih plaža u Sjedinjenim Američkim Državama.

Sa svojim dugim peščanim obalom i živahnim plažnim životom, pruža idealno mesto za one koji žele da se oslobode odeće i opuste na suncu.

Republika

Foto: pixabay.com

Santorini

Plaža Red Beach, Santorini, Grčka

Ova spektakularna plaža na ostrvu Santorini u Grčkoj karakteriše se crvenim stenama i tirkiznim morem.

Nudistički deo plaže, odvojen stenama, privlači posetioce koji žele da uživaju u mirnom okruženju i prelepom pejzažu.

Wreck Beach, Vankuver, Kanada

Smeštena u prelepom Stanley Parku, Wreck Beach je jedna od najdužih nudističkih plaža u Severnoj Americi. Okružena šumom i stenama, ova plaža nudi priliku za uživanje u prirodi i osećaj slobode.

Plaža Cap d'Agde, Francuska

Poznata kao najveće nudističko naselje na svetu, Cap d'Agde privlači nudiste iz celog sveta. Ovde se možete opustiti na nudističkoj plaži, ali takođe i istražiti razne nude hotele, restorane, prodavnice i klubove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading