NIKAD NIJE KASNO ZA MORE: Ovo su 5 destinacija na kojima se i u OKTOBRU možete kupati za JAKO MALO PARA

Autor:

Razonoda

14.09.2023

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko ste propustili da se okupate na moru tokom leta, a čak i da ste već bili, evo vam nove šanse za još jedan kratak ali sladak odmor. I to za daleko manje para nego kada se radi o julu ili avgustu

NIKAD NIJE KASNO ZA MORE: Ovo su 5 destinacija na kojima se i u OKTOBRU možete kupati za JAKO MALO PARA

Foto: pixabay.com

Leto samo što se kalendarski nije završilo, ali po svemu što vidimo, sunce nema nameru da prestane sa “prženjem”.

Temperature koje su danima oko 30 stepeni Celzijusovih prosto mame na novi odmor, novi odlazak na more, ali što zbog posla i obaveza, što zbog tankog novčanika ne usuđujemo se ni da razmišljamo o tome.

Međutim, još jedan odlazak na more uopšte ne mora da bude tako skup i komplikovan za realizaciju. Još je lakše ako putujete u sopstvenoj režiji.

Republika

Foto: pixabay.com

 

 

Na sajtu low cost kompanija koje lete iz Srbije možete pronaći i za oktobar veoma povoljne cene avio karata. S druge strane, preko sajtova Booking i Airbnb lako ćete odabrati jeftin a kvalitetan smeštaj i rešen problem!

A što se samog boravka na moru tiče, gde piše da morate da idete na sedam, 10 ili 14 dana, ako putujete u sopstvenoj organizaciji? I 4-5 dana je sasvim dovoljno za novo “punjenje baterija”, zar ne?

Ovo su pet “morskih” destinacija za koje do kraja vikenda možete kupiti jako povoljne avio-karte za oktobar.

Malta

Obe pomenute low cost kompanije lete za Maltu, jedna iz Beograda, jedna iz Niša. Povratne karte za oktobar (samo sa ručnim prtljagom) su u proseku od 50 do 70 evra.

Što se smeštaja na Malti tiče, a tamo je uvek dobro vreme za kupanje, može se naći dobra dvokrevetna soba pored mora za 30-40 evra po noći.

Republika

Foto: pixabay.com

Malta

 

Kipar

Kompanije AirSerbia I Wizzair odavno lete za Larnaku u kojoj se i u oktobru možete kupati. Dok je povratna karta preko AirSerbia-e skuplja, low cost let sa ručnim prtljagom koštaće vas u oktobru u proseku od 60 do 90 evra.

Cene smeštaja su poput onih na Malti tako da i boravak od 4-5 dana na Kipru uopšte ne mora da bude skup ako se putuje u sopstvenoj režiji.

Portugal

Oktobar je u Lisabonu prelep, a na petnaestak minuta vozom ili autobusom od njega, postoje i sjajne plaže na kojima se možete kupati.

Low cost kartu iz Beograda za prestonicu Portugala možete kupiti za oko 140 evra sa ručnim prtljagom, dok je smeštaj u dvokrevetnoj sobi u hotelu sa tri zvezdice u proseku oko 40 evra po noći i po osobi.

Republika

Foto: pixabay.com

Lisabon

 

Španija

Ah, ta Barselona. I u oktobru mami na sunčanje i kupanje, pošto je temperatura mora prijatna za ulazak u vodu sve do kraja tog meseca.

Oktobar je izuzetno povoljan za kupovinu low cost povratne karte za Barselonu, pošto je možete naći i za 60 evra sa ručnim prtljagom!

Smeštaj već nije tako jeftin kao na prethodnim pomenutim destinacijama, ali se ipak može naći krevet u dvokrevetnoj sobi i za 50 evra po noći.

Republika

Foto: pixabay.com

Barselona

 

Grčka

Air Serbia i u oktobru ima letove kako za Atinu i Solun, tako i za još neke atraktivne destinacije. Cena povratnih karata varira ali se može naći i za 80 evra.

Low cost let iz Beograda do Zakintosa je najpovoljnija grčka opcija za oktobar jer je povratna karta samo 50 evra sa ručnim prtljagom.

More je i u oktobru sjajno i čisto tamo, a cene smeštaja su daleko povoljnije nego u julu ili avgustu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading